Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ!


Της Δέσποινας Μαυρομάτη-Abdelhadi
Ο άμεσος κίνδυνος είναι να ανακηρύξουν το «βασίλειο» του Μεγάλου Ισραήλ και να στέψουν τον «βασιλιά» τους στην Ιερουσαλήμ, μέσα στον ξαναχτισμένο ναό του Σολομώντα!!!Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, πιο συγκεκριμένα από το 1948 που έκαναν το κράτος τους πάνω στην γη των Παλαιστίνιων, οι Εβραίοι Σιωνιστές ακολουθούν μία «χειρουργική» πολιτική γενοκτονίας, βάσει σατανικού σχεδίου. 


Ο στόχος τους είναι σαφέστατος και είναι η απόλυτή τους κυριαρχία στην περιοχή μας, την Ανατολική Μεσόγειο, που ονειρεύονται να την μετατρέψουν σε «εβραϊκή λίμνη». Μέσα στον ρατσισμό τους δεν χωρούν τα άλλα Έθνη της περιοχής αυτής, παρά μόνο οι αγαπημένοι τους Τούρκοι. Θέλουν επομένως μία Ανατολική Μεσόγειο ουσιαστικά εβραιοτουρκική, να μην ξεχνάμε άλλωστε πως και την σύγχρονη Τουρκία την ίδρυσαν Εβραίοι αλλαξοπιστήσαντες (Ντονμέδες). Είναι εκείνοι που παριστάνουν τους Μουσουλμάνους, αλλά στην πραγματικότητα είναι Κρυπτοεβραίοι.

Τα δύο Έθνη που είναι ιστορικοί εχθροί των Εβραίων, αλλά και των Τούρκων, είναι το Αραβικό και το Ελληνικό. Καθόλου δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση πως και στην εποχή μας έχουν ουσιαστικά συσταθεί δύο άξονες στην περιοχή, ο Εβραιοτουρκικός από την μια πλευρά και ο Ελληνοαραβικός από την άλλη. Όταν το 1996 Ισραήλ και Τουρκία συμφώνησαν στο Επιθετικό Στρατιωτικό τους Δόγμα, που στρεφόταν αναφανδόν εναντίον Ελλήνων και Αράβων, αμέσως Ελλάδα και Αίγυπτος απάντησαν με άξονα Αθήνας-Καΐρου! Στις στρατιωτικές ασκήσεις Ισραήλ και Τουρκίας που είχαν σαν στόχο Έλληνες και Άραβες δινόταν αμέσως απάντηση με κοινά ελληνοαιγυπτιακά γυμνάσια.

Η πολιτική γενοκτονίας που εφαρμόζουν στη Μέση Ανατολή οι Σιωνιστές -η επίσημη ιδεολογία του κράτους του Ισραήλ είναι ο Σιωνισμός- είναι εμφανής πρώτα στο ίδιο το κράτος του Ισραήλ. Είναι ένα κράτος που στήθηκε αποκλειστικά πάνω σε Αραβικά εδάφη. Οι Εβραίοι Σιωνιστές, έχοντας την υποστήριξη του επίσης Σιωνιστικού ΟΗΕ, έστησαν το κράτος τους, αδικώντας όμως τους Παλαιστίνιους, αφού τους άφησαν χωρίς κράτος δικό τους, και ενώ είχε συμφωνηθεί να γίνουν δύο κράτη, ανεξάρτητα και αυτοτελή, ένα Αραβικό και ένα Εβραϊκό. Όμως, επειδή οι Εβραίοι έχουν τα «κονέ» στον ΟΗΕ και σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, τελικά στέρησαν από τους Παλαιστίνιους το δικαίωμα να έχουν το κράτος τους και άρπαξαν τη γη των Αράβων, στήνοντας ένα καθαρά Εβραϊκό κράτος... Όπως ακριβώς έλεγε κάποτε ο «προφήτης» τους, ο Τίοντορ Χερτσλ!

Έκτοτε οι άτυχοι Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να ζουν μέσα σε ένα εχθρικό προς αυτούς κράτος. Το Σιωνιστικό κατασκεύασμα του Ισραήλ, που τους βασανίζει και τους εξοντώνει... Μάλιστα οι Εβραίοι Σιωνιστές, με μακρά «παράδοση» στις γενοκτονίες, εντόπισαν την ουσία του θέματος και κατάλαβαν πως ένα Έθνος το σκοτώνεις, όταν σκοτώνεις τα παιδιά του! Χιλιάδες επί χιλιάδων παιδιά Παλαιστινίων έπεσαν νεκρά από τις σφαίρες των όπλων και τα κανόνια των τανκς του «γενναίου» Ισραήλ, ενώ αυτά πετούσαν πέτρες με σφεντόνες πάνω στους πάνοπλους στρατιώτες του Σιωνισμού... Αυτό και αν είναι γενοκτονία, και μάλιστα καραμπινάτη. Όμως μια μάνα Παλαιστίνια, που έχασε τέσσερα παιδιά της -αγόρια και κορίτσια- στον πόλεμο που κάνουν οι Παλαιστίνιοι για Εθνική Απελευθέρωσή τους από τον ζυγό του Σιωνισμού, το είπε καλύτερα απ' όλους. Χτυπώντας με περηφάνεια τα στήθη της είπε: «Μου πήραν τέσσερα παιδιά οι Εβραίοι, αλλά... έχω άλλα δέκα παιδιά να δώσω για την Παλαιστίνη»!

Σήμερα, οι Εβραίοι Σιωνιστές έχουν διευρύνει τις τακτικές τους. Άλλωστε από το 1948, που έστησαν το κράτος τους, μέχρι και σήμερα κλέβουν όλο και περισσότερα Αραβικά εδάφη, έχοντας την στήριξη των ΗΠΑ, που και εκείνες κυβερνώνται από τον Σιωνισμό. Πρέπει να ξέρει κανείς πως οι Εβραίοι κινούνται πάντα έχοντας σαν βάση τις προφητείες τους. Κάνουν δηλαδή κινήσεις όταν βλέπουν πως πλησιάζει ο καιρός πραγμάτωσης μιας προφητείας. Τώρα, ποιος είναι ο άμεσος κίνδυνος, ειδικά για εμάς τους Έλληνες που οι Σιωνιστές μας μισούν θανάσιμα και μας θεωρούν τον βασικό τους εχθρό, μαζί με τους Άραβες; Ο άμεσος κίνδυνος είναι να ανακηρύξουν το «βασίλειο» του Μεγάλου Ισραήλ και να στέψουν τον «βασιλιά» τους στην Ιερουσαλήμ, μέσα στον ξαναχτισμένο ναό του Σολομώντα!


Γι' αυτό και είμαι πεπεισμένη πως τώρα ετοιμάζουν γενική επίθεση. Τους βόλεψε πολύ η οικονομική κρίση των Ελλήνων Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και παράλληλα η πολιτική κρίση των αδελφών μας των Αράβων, με την «Αραβική Άνοιξη». Όταν «τσαλακώσουν» την Συρία, οι επόμενοι στόχοι είμαστε εμείς! Λίβανος-Αίγυπτος από την μια πλευρά και Ελλάδα-Κύπρος από την άλλη. Με τους συμμάχους τους, τους Τούρκους, τα βρίσκουν πάντα στην «μοιρασιά». Θα τουρκοποιήσουν το Αιγαίο και την Θράκη και οι Εβραίοι θα αρπάξουν Κύπρο και Κρήτη... Και να πω και το άλλο, πως Έλληνες και Άραβες τους είμαστε περιττοί στην περιοχή μας! Ετοιμάζουν σαφέστατα γενοκτονία και εθνοκάθαρση κατά Ελλήνων και Αράβων... Δεν θέλουν να δεσπόζει στην Ανατολική Μεσόγειο ο Ελληνοαραβικός πολιτισμός. Θέλουν να κυριαρχεί ο Εβραιοτουρκικός βαρβαρισμός! Θα τους αφήσουμε; «Ιντιφάντα!», φωνάζουν ακόμα τα παιδιά της γενναίας Παλαιστίνης...


agioritikovima
http://greeknation.blogspot.gr/2013/06/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης