Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Τουρκική Άνοιξη και… Ανεξάρτητη Θράκη για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!!!

ΑΣΧΈΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ 


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!!! (σχόλια ΟΦΙΣ66: ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΩ ΝΑΤΟ ) Οι Αμερικανοί (ΔΗΛΑΔΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ) αναφέρουν και μία «εικ
ονική» -ανύπαρκτη- και υποτίθεται «ανεξάρτητη» χώρα, που -κρατηθείτε- λέγεται… Θράκη!!!

Τώρα πια όλο και πιο πολλοί άνθρωποι στον κόσμο και στην Ελλάδα καταλαβαίνουν πού το πάνε οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι των Εθνών της Γης, Σιωνιστές! Με το δεδομένο σχέδιό τους, που ακολουθεί την πορεία και τακτική του «θεού» τους που λατρεύουν από προαιώνια, του Κακού Όφεως, που κάποτε ξεγέλασε τους πρωτόπλαστους στον Κήπο της Εδέμ.(ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΙ ) Μια τακτική και μια πορεία που βλέπει ο κάθε ένας μας να παίρνει οστά και σάρκα στην Μεσόγειο λιμνοθάλασσα. 

 

Το Φίδι ξεκίνησε από την Τυνησία, πήγε στην Λιβύη, πήγε στην Αίγυπτο, πήγε στην Υεμένη (;)και έφτασε μέχρι την Συρία που ο Ηρωικός της Ηγέτης και ο Ηρωικός της Αραβικός Λαός αντέχουν ακόμα! Αυτή ήταν η Αραβική Άνοιξη, όπως την αποκάλεσαν τα ελεγχόμενα από τον Σιωνισμό παγκόσμια δίκτυα παραπληροφόρησης. Μια Αραβική Άνοιξη, που είχε σαν σκοπό να ρίξει από την εξουσία των Αραβικών χωρών κάθε Αντισιωνιστή Ηγέτη…(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)

 Τώρα περάσαμε στην Τουρκική Άνοιξη! Το Εβραϊκό Φίδι του Σιωνισμού πέρασε(Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΛΕΟΣ) και στην Τουρκία, μέσω της Συρίας, γιατί ο σκοπός του Ταλμουδικού Ιερατείου είναι να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην γειτονιά μας.(ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΓΕΝΗ ΕΔΑΦΗ) Τουτέστιν… να ξεκινήσει από εδώ τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως πιστεύουν τα αρρωστημένα τους μυαλά και σύμφωνα με τις θεωρίες και τις ψευτοπροφητείες τους! Γιατί φυσικά το Σιωνιστικό σχέδιο είναι έπειτα απ’ την Τουρκία να περάσει το Εβραϊκό Φίδι και εδώ στην Ελλάδα!(ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΉΣΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;) Να καταλήξει στην Ελλάδα την πορεία του. Όπερ μεθερμηνευόμενον, εμείς οι Έλληνες είμαστε –μαζί με τους Αδερφούς Άραβες- οι βασικοί στόχοι των Σιωνιστών, τα αγκάθια στο μάτι τους που θα ήθελαν πολύ να μην υπάρχουν. Και γι’ αυτή την αιτία μας καταστρέφουν – βλ. Ελλάδα-Κύπρος, βλ. Αίγυπτος-Λιβύη και πολλά άλλα των τελευταίων 3 ετών…

Η Τουρκική Άνοιξη θα μας φέρει δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι πιθανό και στην Τουρκία –την «φίλη και σύμμαχο» χώρα μας- να σημάνει ανατροπή του καθεστώτος του Ερντογάν, γιατί κι αυτός πήρε ψηλά τον «αμανέ» και φαίνεται πως μάλλον δεν πολυακούει τους Εβραίους! Όμως μια τέτοια αλλαγή θα φέρει απότομα μπροστά Ανθελληνικούς σχεδιασμούς. Βασικά θα φέρει ριζική αλλαγή στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, σε βάρος όμως του Ελληνισμού… Όπως πάντα συμβαίνει, γιατί πίσω από τους σχεδιασμούς που γίνονται είναι πάντα οι Ταλμουδιστές, οι οποίοι μας έχουν ως προαιώνιους Εχθρούς.

Το πού θα χτυπήσουνε είναι τώρα το θέμα. Μα, εκεί που θα μας πονέσει. Στην Θράκη! Ήδη άλλωστε τα έχουνε σχεδιάσει, μέσω των Σιωνιστικών ΗΠΑ. Υπάρχει λοιπόν στις ΗΠΑ μία εταιρεία τηλεπικοινωνιών, τηλεφωνίας κτλ., που ενημερώνει τον κάθε ενδιαφερόμενο για μια σειρά χωρών παγκοσμίως. Όπως είναι η Ελλάδα, η Τουρκία, το Ισραήλ και άλλες πολλές χώρες. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει παρατηρηθεί κάτι το πολύ παράξενο! Οι Αμερικανοί αναφέρουν και μία «εικονική» -ανύπαρκτη- και υποτίθεται «ανεξάρτητη» χώρα, που -κρατηθείτε- λέγεται… Θράκη!!!

Η Θράκη αυτή αποτελείται από τα τρία χωρισμένα σήμερα –πρώην Ελληνικά όλα τους!- μέρη, δηλ. το Ελλαδικό, το «Τουρκικό» και το «Βουλγαρικό». Γεωγραφικά είναι αντίστοιχα η Δυτ. Θράκη, η Ανατ. Θράκη και η Ανατ. Ρωμυλία ή Βόρ. Θράκη. Πρωτεύουσα αυτού του πολύ παράξενου «κράτους» είναι η Κωνσταντινούπολη! Το πιο εντυπωσιακό, σαν επίσημο θρήσκευμα του «κράτους» της Θράκης παρουσιάζεται… η Χριστιανική Ορθοδοξία!!! Και όχι το Ισλάμ, όπως θα περίμενε ο κάθε ένας ίσως από εμάς.

Το θέμα εδώ είναι πως ετοιμάζουν πολλά δεινά και πολλές περιπέτειες. Οι Εβραίοι άλλωστε δεν το κρύβουν πως στοχεύουν σ’ αυτό που θεωρούν δικό τους νησί, την Ελληνική επίσης Κύπρο! Ορέγονται και την Κρήτη, για να έχουν βάση για το «Μεγάλο Ισραήλ», και μεγάλο μέρος του Αιγαίου. Τώρα μάλλον θέλουν να ανατρέψουν τον Ερντογάν, γιατί μαζί του απ’ ότι φαίνεται δεν τα βρήκαν και δεν πολυσυνεννοούνται. Με μία δική τους, στρατοκρατική, κυβέρνηση στην Τουρκία επιτίθενται σε Συρία και Ελλάδα και «καθαρίζουν»! Ξεκινούν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και, στην αναμπουμπούλα –τη χαρά του λύκου- θα βγάλουν και τον «Μεσσία» τους, τον Αντίχριστο!

Ίσως τα πιο πάνω που εξέθεσα, να έμοιαζαν πριν από λίγα χρόνια επιστημονική φαντασία. Όμως δεν είναι και συνεχώς και περισσότεροι άνθρωποι πείθονται για την αληθινότητά τους. Να προσέχουν μόνο οι Σιωνιστές ένα πράγμα, ότι με το να ταυτίζουν συνέχεια τον Αντισιωνισμό των Λαών με τον Χίτλερ, στο τέλος θα μας κάνουν όλες και όλους μας… Χιτλερικούς!!! Πριν κλείσω, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στον αδελφικό συνεργάτη και φίλο πάνω απ’ όλα, Δρα Ησαΐα Κωνσταντινίδη, για τις πληροφορίες που μου έδωσε για την συγγραφή του άρθρου αυτού. Ξέρω πως σήμερα ζούμε σε μια αληθοφανή ψευδαίσθηση. Σε έναν καιρό, όπου η πραγματικότητα ξεπερνά κατά πολύ την φαντασία! Είναι ίσως πολύ φτωχή η φαντασία, για να συλλάβει καν όσα δραματικά έρχονται μπροστά μας..

 http://volcanotimes.blogspot.gr/

http://greeknation.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2393.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης