Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ!!! Κοσμάς ο Αιτωλός: «Μεγάλο κακό θα γίνει στην Αθήνα από το ρέμπελο…»Θεωρείται πολύ πιθανή

μία εξέγερση των μεταναστών

Με πολύ σκεπτικισμό στέκεται η κυβέρνηση και όλες οι υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας, στην πιθανότητα δημιουργίας επεισοδίων ευρείας κλίμακας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, από ομάδες αλλοδαπών, κυρίως Αλβανών.
Τα αίτια της «εξέγερσης» αυτής προσδιορίζονται στα οικονομικά προβλήματα, τα οποία αναμένεται να διογκωθούν, λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης όταν αυτή θα «χτυπήσει» την Ελλάδα.
Τα περίπου 2,5 εκατομμύρια αλλοδαπών που διαμένουν στην χώρα μας (τόσοι έχουν καταμετρηθεί, ενώ άγνωστος θεωρείται ο πραγματικός αριθμός που ανέρχεται σύμφωνα με ανεπίσημες μετρήσεις περίπου στα 3 εκατομμύρια εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής και άλλο 1 εκατομμύριο στην υπόλοιπη Ελλάδα), ως επί το πλείστον είναι διερχόμενοι και αποσκοπούν στην μετακίνησή τους σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Ο υπολοιπόμενος αριθμός (καθόλου ευκαταφρόνητος) αποτελείται από Αλβανούς, κυρίως, οι οποίοι και διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, κατά τα τελευταία 15 περίπου χρόνια. Η ανεργία και η οικονομική εξαθλίωση, την οποία πρόκειται να αντιμετωπίσουν με την έλευση της οικονομικής κρίσης, θεωρείται πιθανότατα εκείνο το στοιχείο που θα τους οδηγήσει σε μία «εξέγερση» ιδιαίτερα δυναμική, έως επικίνδυνη!!!
Γεγονός είναι, πως η μεταναστευτική πολιτική προς την χώρα μας, έχει επιτρέψει έναν τεράστιο αριθμό αλλοδαπών, εξαθλιωμένων οικονομικά, να έρθουν στην Ελλάδα στην αναζήτηση μίας καλύτερης ζωής. Τα λάθη των πολιτικών ηγεσιών, είναι αυτά που τώρα εμφανίζονται ως τεράστιος κίνδυνος για την πολιτεία και τους πολίτες της και το ενδεχόμενο μία τέτοια «εξέγερση» να πραγματοποιηθεί μέσα σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο, κοντεύει να γίνει ο εφιάλτης των αρμοδίων αρχών ασφάλειας.
Ήδη, ερευνώνται οι σχέσεις των αλλοδαπών με τους κουκουλοφόρους κατά τα πρόσφατα επεισόδια του Δεκεμβρίου, ενώ ερευνάται ταυτόχρονα και η πιθανότητα διασύνδεσής τους με τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως ο «Επαναστατικός Αγώνας». Οι φήμες που επισημοποιήθηκαν δια στόματος της κυρίας Παπαρήγα, για ύπαρξη και δράση μυστικών υπηρεσιών και πρακτόρων άλλων χωρών, μέσα στην Αθήνα, καθώς και οι διασυνδέσεις τους με περιθωριακά στοιχεία ή με αλλοδαπούς που είχαν προηγούμενη εκπαίδευση σε όπλα ή είχαν υπηρετήσει σε στρατιωτικές θέσεις κατά το παρελθόν, είναι ένα στοιχείο που «δένει» την δράση των κουκουλοφόρων και την ανάπτυξή τους ως ομάδες καθοδηγούμενες που ενεργούσαν με σχέδιο και χρησιμοποιούσαν στρατιωτικές τακτικές (αντάρτικο πόλεων, μάχες πόλεων) ή ομάδες δράσης και άσκησης ψυχολογικού πολέμου σε αστικό πληθυσμό…
Ο Κοσμάς ο Αιτωλός, είχε αναφερθεί σε μία από τις «προφητείες» του στο «ρέμπελο που θα κάνει μεγάλο κακό»… Ακολουθείται η προφητεία ή οι ανησυχίες των υπευθύνων οργάνων του κράτους στηρίζονται σε πραγματικά στοιχεία, τα οποία έχουν συλλέξει και η αξιολόγησή τους έχει οδηγήσει σε πολύ σαφή συμπεράσματα που καταδεικνύουν έναν επερχόμενο κίνδυνο για την πόλη της Αθήνας (και όχι μόνο) από μεγάλες ομάδες αλλοδαπών, οι οποίες ενδέχεται να δράσουν οργανωμένα εναντίον της χώρας;
Η επιστολή, που λέγεται ότι έχει παραδοθεί παραδοθεί στον πρωθυπουργό της χώρας, αλλά και στον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, αναφέρει ΚΑΙ αυτά τα επεισόδια, πέρα από όλα τα άλλα που καταγράφονται σε αυτήν…
Κωνσταντίνος

http://kostasxan.blogspot.gr
ΠΗΓΗ

WRA DRASIS: ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ!!!Κοσμάς ο Αιτωλός: «Μεγάλο κακό θα γίνει στην Αθήνα από το ρέμπελο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης