Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Το 4ο Ράϊχ είναι πάλι Εβραϊκό στη Καρδιά της Ευρώπης: European Jewish Parliament in Brussels!!!


by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
 === Με το όλο Πανελλαδικό και Πανευρωπαϊκό μπάχαλο και με τη συσκότιση που επιβάλλουν τα ανθελληνικά ΜΜΕ γνωστής εθνικοθρησκευτικής ιδιοκτησίας και επιρροής, ούτε που πήραμε χαμπάρι τη «νέα» σιωνιστική πανευρωπαϊκή επίδειξη πολιτικής εξουσίας και δύναμης.
1.— Διαβάστε το άρθρο που συνοδεύει το σχετικό βίντεο 


=== Η εναρκτήρια συνεδρίαση των εκλεγμένων 120 μέλη του πρώτου Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ένα νέο forum, που επικαλείται καινοτόμες ιδέες για να εκφράζουν τις ανησυχίες των Εβραίων της Ευρώπης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 του Φεβρουαρίου στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.
=== Γιατί δεν υπάρχουν χριστιανιοί και μουσουλμάνοι σε αυτό το (Εβραϊκό) Κοινοβούλιο (της Ευρώπης);;; Τι σημαίνει αυτό;;;!!!
===
=== Απόσπασμα από άρθρο του CRIF
=== Η εναρκτήρια συνεδρίαση των εκλεγμένων 120 μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα οποία έχουν απ” ευθείας Εβραϊκή καταγωγή, σαν ένα «νέο» forum, που επικαλείται καινοτόμες ιδέες αλλά εκφράζουν τις ανησυχίες των Εβραίων της Ευρώπης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 του Φεβρουαρίου στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες. Τα μέλη του Κοινοβουλίου, που εκπροσωπεί 47 χώρες είχαν εκλεγεί από περισσότερα από 400.000 άτομα στην Ανατολική, Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, οι οποίοι ψήφισαν μέσω του διαδικτύου και έχουν δείξει ενδιαφέρον και μια άνευ προηγουμένου ζήτηση, για μια νέα οργάνωση, εκλεγμένη με «διαφανή» και «δημοκρατική» διαδικασία, ισχυρίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση Εβραίων (EJU), η οργάνωση που αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία αυτού του (Ευρωπαϊκού – Εβραϊκού) κοινοβουλίου.
Διαβάστε … Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Τύπο

=== «Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο Εβραϊκός λαός συνυπάρχει σαν Ευρωπαϊκή οργάνωση-φόρουμ για συγκεκριμένη αιτία»
=== Κορυφαία ακραία στελέχη της εβραϊκής κοινότητας της Ευρώπης, είναι μεταξύ των εκλεγέντων, όπως ο Πιέρ Besnainou της Γαλλίας, ο Τούρκος Cefi Jozef Καμχή, ο Νέιθαν Gelbart της Γερμανίας, ο Όλιβερ Mischon της Μεγάλης Βρετανίας και του Βελγίου ο Joel Rubinfeld, αλλά και νεαρά αναδυόμενα άτομα. Στην εναρκτήρια ομιλία της, εξ ονόματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Βουλγάρα Ευρωβουλευτής Antonyia Parvanova, ονόμασε τη πρώτη συνάντηση ως «ιστορική» και είπε ότι «θα σηματοδοτήσει το μέλλον των Εβραίων στην Ευρώπη και των Εβραίων πέραν αυτής.» «Είμαι υπερήφανη που έχω την τιμή να σταθώ μπροστά σε όλους σας αυτή την ημέρα. Για πρώτη φορά, εδώ συναντήθηκαν οι εκπροσώποι όλων των οργανώσεων που εκπροσωπούν περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια Εβραίους πολίτες σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο,» είπε. «Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι Ευρωπαίοι Εβραίοι συμφώνησαν να συναντηθούν για συγκεκριμένο σκοπό.» Τόνισε επίσης, ότι το νέο Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «θα είναι η φωνή που θα εκπροσωπεί την εβραϊκή κοινότητα στην Ευρώπη». «Είμαι πεπεισμένη ότι θα είναι μια ισχυρή φωνή που θα συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξη της Ευρώπης.»
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
2.— Όποιος εξακολουθεί να βλέπει «εξυπνόβλακες» όπου δεν τον συμφέρει, ας ρίξει μια ματιά και σε μια σιωνιστική ιστοσελίδα, για το ίδιο θέμα:
Opening speech of MEP Antonyia Parvanova at inaugural session of first European Jewish Parliament in Brussels
Following is the full text of the address of MEP Antonyia Parvanova to the inaugural session of the European Jewish Parliament in Brussels on Thursday 16th February 2012. 
Haverim, Haverot. Ladies and Gentlemen, distinguished guests,
I am proud and honoured to be in front of all of you today, opening a historical meeting which will mark the future of the Jews in Europe and beyond. For the first time indeed, we have here gathered in this room the representatives of organisations representing more than 3.5 millions Jewish citizens across our continent.
Let me also extend this welcoming address to the leadership of the Conference of Presidents of Major American Jewish Organisations whom we have the pleasure to host in the European Parliament today as well. As you know, the dialogue between the leadership of the American and European Jewry will be the first point of this meeting, and I hope we will have a fruitful and enriching discussion.
Looking at the audience today, allow me to……. …. ….. ….. ….. ….. …..
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ European Jewish Press
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
http://xemandrios1.blogspot.gr/2013/03/4-european-jewish-parliament-in-brussels.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης