Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με τα όπλα που προορίζονταν για την απόδραση του Παναγιώτη Βλαστού φαίνεται πως εξοπλίστηκαν οι βαρυποινίτες Αλβανοί, τουλάχιστον πέντε από τους οποίους έχουν αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων κατά τη διάρκεια του πρωτοφανούς μακελειού!


Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρεις εξωτερικοί φρουροί. Ο ένας από τους τρεις, ηλικίας 40 ετών, φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή, ενώ εισήχθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Με πιο ελαφρά τραύματα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ο δεύτερος φρουρός, ηλικίας 37 ετών. Η κατάσταση της υγείας του τρίτου φρουρού δεν εμπνέει ανησυχία και του παρασχέθηκαν απλώς οι πρώτες βοήθειες.
Όλα δείχνουν ότι στα χέρια τους βρέθηκε σάκος με οπλισμό που πετάχτηκε στο προαύλιο των φυλακών από το ελικόπτερο στις 24 Φεβρουαρίου, όταν έγινε η αποτυχημένη απόπειρα του Έλληνα βαρυποινίτη! Όμως, ούτε οι αστυνομικοί που «χτένισαν» το χώρο κατάφεραν να τον βρουν, ούτε οι σωφρονιστικοί στις έρευνες που έκαναν τις ημέρες που ακολούθησαν και φαίνεται πως μέσα στην αναστάτωση οι Αλβανοί κατάφεραν να τον εξαφανίσουν!
Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί η μεγάλη δύναμη πυρός με την οποία βρέθηκαν στα χέρια οι Αλβανοί κρατούμενοι, η οποία είναι αδύνατο να πέρασε με άλλο τρόπο στο εσωτερικό των φυλακών. Αυτό σημαίνει ότι τα όπλα και τα πυρομαχικά βρίσκονταν επί ένα μήνα στα χέρια τους και ανά πάσα στιγμή μπορούσε να προκληθεί χειρότερο μακελειό από αυτό που συνέβη.
Βαριά οπλισμένοι ήταν και οι συνεργοί των Αλβανών βαρυποινιτών που άνοιξαν πυρ με αυτόματα «Καλάσνικοφ» πυροβολούσαν στο «ψαχνό» για να δώσουν την ευκαιρία στους συνεργούς τους να βγουν ανενόχλητοι στην ταράτσα της Β΄ πτέρυγας! Είναι χαρακτηριστικό ότι πυροβόλησαν ακόμη και το πρώτο ασθενοφόρο που έφτασε για να παραλάβει τους τραυματίες φρουρούς και το πλήρωμά του αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει για να καλυφθεί όπως- όπως!
  
Το ίδιο έκαναν και οι άνδρες μιας διμοιρίας της Ο.Π.Κ.Ε. που βρίσκονταν σε «κλούβα» εξωτερικά των φυλακών και έγιναν στόχος των τουλάχιστον έξι κακοποιών οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους! Οι αστυνομικοί εγκλωβίστηκαν και απλώς απαντούσαν στα πυρά, ώσπου οι σειρήνες των περιπολικών που έφταναν ανάγκασαν τους επιτιθέμενους να τραπούν σε φυγή.
Ταυτόχρονα άνοιξαν πυρ και οι κρατούμενοι από την ταράτσα, τραυματίζοντας τους εξωτερικούς φρουρούς στα φυλάκια και δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους ομοεθνείς τους να πηδήσουν στην εξωτερική πλευρά των φυλακών και να συναντήσουν τους συντρόφους τους με τους οποίους έφυγαν μαζί. Οι περίπου οκτώ που παρέμειναν στην ταράτσα, εξακολουθούσαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων για να αποτρέψουν την καταδίωξη των δυο οχημάτων.
Δυνάμεις της Ο.Π.Κ.Ε., της Ασφάλειας και όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της Θεσσαλίας ξεκίνησαν αναζητήσεις για τα δυο οχήματα με τους πάνοπλους Αλβανούς και τους δραπέτες ομοεθνείς τους στα χωράφια και τους δρόμους της γύρω περιοχής. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν και οι έρευνες συνεχίζονται. Αλλά και η ανταλλαγή πυροβολισμών στις φυλακές συνεχίζεται, καθώς στην ταράτσα απομένουν γύρω στους οκτώ κρατούμενοι οι οποίοι πυροβολούν διαρκώς και φαίνεται ότι έχουν στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών!
Σε κατάσταση υψηλής επιφυλακής έθεσαν τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης τις φρουρές στις φυλακές Κορυδαλλού, Κερκύρας, Διαβατών Θεσσαλονίκης, Αγιάς Χανίων και Αλικαρνασσού, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι και εκεί θα γίνονταν απόπειρες ομαδικής απόδρασης Αλβανών κρατουμένων ανάλογες με αυτή των Τρικάλων.


Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι 5 άτομα κατάφεραν να διαφύγουν από την περιοχή των φυλακών Τρικάλων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalanews.gr,  ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε καταδίωξη ατόμων που είναι άγνωστο αν πρόκειται για άτομα που επέβαιναν στο όχημα που βρισκόταν εξωτερικά των φυλακών ή πρόκειται για δραπέτες του Σωφρονιστικού Καταστήματος.

Στην περιοχή δόθηκε πραγματική μάχη μεταξύ Αστυνομικών και κακοποιών που προσέγγισαν το κτίριο για να βοηθήσουν στην απόδραση των βαρυποινιτών. Στην περιοχή έχει σπεύσει και κλιμάκιο της ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη. Μέχρι αυτή την ώρα η κατάσταση δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, καθώς ομάδα οπλισμένων κρατουμένων παραμένουν στην ταράτσα των φυλακών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό σημειώθηκε ανεπιτυχής απόπειρα απόδρασης από τον βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό, ο οποίος κρατείται τώρα στην Α΄ Πτέρυρα των Φυλακών Τρικάλων, ενώ ερωτηματικά γεννώνται για το πως κατόρθωσαν οι κρατούμενοι να περάσουν το βαρύ οπλισμό μέσα στη φυλακή. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο ο οπλισμός να προέρχεται από την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Π. Βλαστού.
real
ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Ο ένας εκ των φρουρών, που είναι αρκετά σοβαρά, επεχείρησε να βγει από τις φυλακές με τζιπ την ώρα που οι ένοπλοι πυροβολούσαν από το βαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα. «Μπροστά από τις φυλακές υπάρχει δρόμος κι έτσι όπως περνούν φορτηγά και άλλα οχήματα, πέρασε και το βαν, από όπου προήλθαν οι πυροβολισμοί», αναφέρει σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Τρικάλων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες που επέβαιναν στο βαν έφεραν καλάσνικοφ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης