Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Γιατί οι Εβραίοι θέλουν τόσο την Ελλάδα ;


 Πριν από λίγα χρόνια είχαμε γράψει στον «ΕΚ» ότι πολλές ακίνητες ιδιοκτησίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης αγοράζονται από Εβραίους, ελληνικής και ισραηλινής υπηκοότητας. Αμέσως, η ισραηλινή κοινότητα της συμπρωτεύουσας μας μήνυσε, οδηγηθήκαμε για πολλοστή φορά στα δικαστήρια, όπου τελικά δικαιωθήκαμε. Αρκετοί τότε και στον πατριωτικό χώρο, μας θεώρησαν υπερβολικούς και μας συμβούλεψαν να μην ασχολούμαστε με... Εβραίους.

Όταν η χώρα το 2009 οδηγήθηκε στην κρίση και λίγο αργότερα στα μνημόνια και στα μεσοπρόθεσμα, πρώτοι απ' όλους γράψαμε για τις σχέσεις του Γιωργάκη με τους αμερικανοεβραίους της Goldman Sachs. Αναλύσαμε επίσης τον ρόλο των διαφόρων κερδοσκοπικών funds στην χρεοκοπία της χώρας, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους Εβραίοι, στην πλειοψηφία τους, κυριαρχούν σε αυτά. Τότε, πολλοί άρχισαν να ψελλίζουν για τους Εβραίους, ότι ίσως είχαμε δίκαιο και αρκετοί άλλοι έσπευσαν να μας αντιγράψουν, απλά, γιατί το θέμα πουλούσε.

Με το ξεκίνημα του φλερτ με το κράτος (ο Γιαχβέ να το κάνει) του Ισραήλ, δήθεν για αμυντική προστασία έναντι της Τουρκίας, η εφημερίδα αυτή εξαρχής μίλησε για στημένο καυγά Τουρκίας – Ισραήλ που στόχο έχει τα πετρέλαια του Αιγαίου. Σήμερα στη Συρία, οι δύο εχθροί συντονίζουν τις προσπάθειές τους κατά του Άσαντ και η ΑΟΖ της Ελλάδας δεν ανακηρύχθηκε ποτέ, παρόλες τις «πλάτες» που υποτίθεται ότι θα είχαμε. Το μόνο που μας έμεινε, είναι οι διάφορες ισραηλινές εταιρείες που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς ξεπουλήματος και οι κάλυκες απο τις κοινές ασκήσεις με την αεροπορία του Ισραήλ.

Ακόμα και στο μεταναστευτικό εξηγούσαμε ότι οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω από διάφορα αντιρατσιστικά κινήματα, ΜΚΟ που προωθούν τους λαθραίους και γενικότερα, πίσω από τη σκέψη και την έμπνευση των πολυπολιτισμικών κοινωνιών. Αντίθετα, ως «φυσικούς συμμάχους» μας τους παρουσίαζαν διάφοροι νεοδεξιοί, oι οποίοι ανακάλυψαν στις εβραϊκές κοινότητες τη σωτηρία από τους μουσουλμάνους μετανάστες. Προχθές βέβαια, ο Σόρος, μας είπε πόσο μας αγαπάει και γι' αυτό θα φροντίσει να σπιτώσει και να ταΐσει τους λαθρομετανάστες που ζουν στην Ελλάδα και αυτό επειδή δεν θέλει να επιβαρυνθούμε εμείς τα έξοδα της εδώ φιλοξενίας τους. Τι ωραίος κόσμος, φτιαγμένος στα μέτρα και τα σταθμά που καθορίζουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Εννοείται βέβαια πώς όλοι οι Εβραίοι δεν ξυπνούν το πρωί και το πρώτο που σκέπτονται είναι το πώς θα εκμεταλλευτούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όμως, σε πολλές καταστάσεις, οι οποίες απεργάζονται συμφέροντα αντίθετα στον Ελληνισμό, πλειοψηφούν Εβραίοι. Στους τοκογλύφους, στα funds, στους αντιρατσιστές, στους ανθρωπιστές και πολλούς άλλους -ιστές. Εξ' άλλου, ο Μπένυ Βενιζέλος ήταν αυτός που του ξέφυγε ότι στην λίστα Λαγκάρντ, πρώτοι απ' όλους φιγουράρουν Εβραίοι επιχειρηματίες. Και ο Σόρος, τυχαία κι' αυτός, παραμονές κρίσιμων αποφάσεων σχετικά με το μέλλον της δημόσιας περιουσίας, σκέφτηκε να δημιουργήσει "φιλανθρωπικό" ταμείο για επενδύσεις στην Ελλάδα. Το ίδιο τυχαία και ο ορυκτός πλούτος της χώρας, υπόγειος και υποθαλάσσιος, ανακαλύφθηκε μετά την κρίση και επίσης τυχαία σε όλους τους διαγωνισμούς και τις κοινοπραξίες ενδιαφερομένων εταιρειών, φιγουράρουν εταιρείες ισραηλιτικών συμφερόντων. Μα οι Εβραίοι φταίνε για όλα, θα αναρωτηθεί κανείς; Αυτοί φταίνε για την ανικανότητα των κυβερνήσεων, τα λάθη της οικονομικής πολιτικής, τον υπέρμετρο δανεισμό, τη διόγκωση ενός κομματικού δημοσίου, την είσοδο εκατομμυρίων μεταναστών, τον υπερκαταναλωτισμό των Ελλήνων, την ανεξέλεγκτη λειτουργία των τραπεζών, την κατάπτωση των ηθών; Σίγουρα πάντως γνωρίζουν πως να κάνουν την κρίση ευκαιρία! Ιδίως όταν την κρίση τη βιώνουν άλλοι και την ευκαιρία την καρπώνονται αυτοί. Γιατί όμως αυτή η εμμονή τους με τη χώρα μας; Γιατί αυτή η υπερσυγκέντρωση προσπαθειών, φαινομενικά και αντιθετικών μεταξύ τους, στην Ελλάδα; Είναι η Νέα Ιερουσαλήμ που καταγγέλλουν κάποιοι ή κάτι πιο πεζό και απτό βρίσκεται στη μέση; Οι δοξασίες, οι προφητείες, οι ιστορικές εμμονές, τις περισσότερες φορές είναι απλά η κορυφή παγόβουνων που κρύβουν ρεαλιστικά οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα.

Η Ελλάδα λοιπόν για τους Εβραίους, είναι μία χώρα στην οποία, όπως λέγεται, "μπορούν και τα κάνουν". Γιατί, έχει μία διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία, έτοιμη να πουλήσει τα πάντα σε μία καλή τιμή. Έπειτα, η γεωγραφική μας θέση αποτελεί κυριολεκτικά το οξυγόνο του Ισραήλ προς την Δύση. Συγχρόνως, οι ευρύτερες απαιτήσεις της Τουρκίας εύκολα μπορούν να ικανοποιηθούν και να κατευναστούν από μία χώρα που συζητά τα πάντα. Φτιάχνουν με τα funds τους λοιπόν μία οικονομική κρίση, σε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που οι ίδιοι δημιούργησαν και κατασκευάζουν ένα πεδίο έρευνας. Ένα πεδίο που δοκιμάζονται οι αντοχές κοινωνιών, πολιτικών και οικονομικών συστημάτων. Προσθέστε και τον πλούτο, τη δυνατότητα φτηνών επενδύσεων σε μία χρεοκοπημένη κοινωνία, την αγορά και μεταπώληση γης και ακινήτων. Βάλτε ακόμα και τους μετανάστες ως φθηνό εργατικό δυναμικό και έχετε τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα. Γιατί χρειάζονται και ορισμένοι «κακοί ρατσιστές» να διαπράττουν «εγκλήματα μίσους», ώστε να φτιάξουν και μία ανάλογη νομοθεσία καταστολής. Έτσι, για να συγκρατώνται οι εναπομείναντες ιθαγενείς μέχρι να αποτελέσουν και αυτοί μουσειακό είδος, δίπλα στα αγάλματα των προγόνων τους. Κάπου εδώ όμως, εμπλέκεται και η ιστορία, αυτή που αποτελεί την μοναδική Νέμεση όλων και ιδίως αυτών που θέλουν να την καταργήσουν.
Του Δ. Ζαφειρόπουλου

http://xemandrios1.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4529.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης