Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑΕΞΙ ΝΗΣΙΑ Τουρκικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ: "Ευχαριστούμε για την βίζα αλλά θα καταλάβουμε τα νησιά που μας ανήκουν" (φωτό)Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑΕΞΙ ΝΗΣΙΑ Τουρκικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ: "Ευχαριστούμε για την βίζα αλλά θα καταλάβουμε τα νησιά που μας ανήκουν"
του Βασίλη Καπούλα

Oι Τούρκοι αποφασίζουν να εξάγουν την εσωτερική τους κρίση στο Αιγαίο και μας ευχαριστούν για το "δώρο" ενώ ομολογούν πως με την υπογραφή συμφωνίας Ελλάδας και Τουρκίας, η οποία προβλέπει την ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων υπηκόων εντός της ελληνικής επικράτειας θα καταλάβουν τα ελληνικά νησιά τα οποίας τους "ανήκουν" λέγοντας επί λέξη "τούρκοι πολίτες θα μπορούν να ταξιδεύουν στα νησιά μας τα οποία είναι υπό ελληνική κατοχή" ενώ σημαδεύουν πλέον και την Κίναρο!
 
Mετά το σοκ της πτώσης του ελικοπτέρου του ΠΝ και του απρόσμενου θανάτου των τριών παλικαριών (11-2-2016), αποδεικνύεται ότι υπάρχει ολόκληρο σχέδιο αρπαγής της Νήσου Κινάρου από την Τουρκία την οποία ονομάζουν "Ardiccik Ada"!
 
Η τουρκική εφημερίδα-φερέφωνο της Άγκυρας, Sozcu, αναφέρει πως μετά την συμφωνία Α.Νταβούτογλου-ΕΕ-Α.Τσίπρα για την παροχή βίζας ως αντάλλαγμα άσυλο στους πρόσφυγες οι Τούρκοι θα διεισδύουν ανενόχλητοι στην χώρα μας, και θα την καταστήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα "επαρχία" της "νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας".
 
Δηλαδή, η χώρα των 80.000.000 κατοίκων και με το νεανικό πληθυσμό θα "απορροφήσει" νομοτελειακά την Ελλάδα των 10.800.000 κατά την τελευταία απογραφή με τους μισούς να είναι... μεσήλικες και άνω.
 
Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα επόμενα χρόνια θα έχουν εγκλωβιστεί στην ελληνική επικράτεια δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, οι οποίοι θα οργανωθούν υπό την καθοδήγηση της Άγκυρας, όπως συμβαίνει στη Θράκη και στη Ρόδο τώρα, θα ζητήσουν δικαιώματα ή την ανεξαρτητοποίηση τους.
 
O ''αέρας''  που πήρε η Άγκυρα από την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αρχιπέλαγος και στα τουρκο-συριακά σύνορα  έχει ως αποτέλεσμα να αποθρασυνθεί αλλά και να ψάχνει τρόπος εξωτερίκευσης της κρίσης που μαίνετια στο εσωτερικό της.
 
Μετά τον ''τσαμπουκά'' που πούλησε με την ΝΟΤΑΜ στην Κιναρο, την παρενόχληση  μισθωμένου από την Ελλάδα και Κύπρο  ιταλικού πλοίου  προς πόντιση καλωδίων στην Κάρπαθο, αμφισβητείται ξανά την ελληνικότητα από ...16 έως ...130 ελληνικά νησιά όμως πλέον έχει βρει τον τρόπο κατάληψης τους και δεν είναι σε πρώτη φάση...στρατιωτικός!
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για ...κατάληψη «των Οινουσών, των βραχονησίδων Καλόγεροι, των Θύμαινων, των Φούρνων, των Αρκιών, του Αγαθονησίου, του Φαρμακονησίου, που βρίσκονται στα τουρκικά χωρικά ύδατα, των νησιών Καλόλιμνος, Ψέριμος, Λέβιθα και Σύρνα και άλλων 5 νησιών που βρίσκονται γύρω από την Κρήτη»!.   
 
Παράλληλα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν και την επιχειρηματολογία τους καθώς ισχυρίζονται ότι:
 
Στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 μας κατηγορούν ότι δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από νησιά που τους...ανήκουν!
 
Στις 13 Ιανουαρίου 2016 τουρκικό ελικόπτερο Sikorsky ενώ πέταξε πάνω από τουρκικό έδαφος, μας κατηγόρησαν ότι πετάξαμε πάνω από ελληνικό ενώ το ίδιο συνέβη και στις 17 Φεβρουαρίου πάνω από το Αγαθονήσι.
 
Κατηγορούν ακόμη και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μ.Ομπάμα, γιατί δεν έδωσε εντολές στους στρατιωτικούς για να αποτραπεί η παραβίαση του εναέριου χώρου μας. 
 
Επιπλέον αναφέρουν ότι οι παραβιάσεις των Ελλήνων δεν δημοσιεύονται στο επίσημο σαιτ του Υπουργείου Εξωτερικών.
 
Συγκεκριμένα αναφέρουν τα εξής:
 
-O Έλληνας Υπουργός Άμυνας και ο αρχηγός του ελληνικού ΓΕΣ στις 21 Αυγούστου 2015 φωτογραφίζονται με Ελληνική σημαία και παραβίασαν τον τουρκικό εναέριο χώρο στο νησί Καλόλιμνος.
 
-Στις 11 Φεβρουαρίου ελληνική φρεγάτα κατά την διάρκεια άσκησης βρέθηκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα ενώ ελικόπτερο που απονηώθηκε έπεσε ανοιχτά στο νησί Κίναρος.
 
-Ελικόπτερο που μετέφερε τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας μπήκε στον τουρκικό εναέριο χώρο στις 21 Αυγούστου 2015 .
 
-Στις 18 Μαϊου 2011 Έλληνες στρατιωτικοί σταμάτησαν τουρκική αντιπροσωπεία για έλεγχο διαβατηρίου.
 
-Στις 8 Δεκεμβρίου 2015 έγινε ακόμη μια παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου από ελικόπτερο του Έλληνα Υπουργού Άμυνας.
 
-Στις 23 Δεκεμβρίου 2015 ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας προσγειώθηκε σε...τουρκικό νησί.
 
-Στις 28 Ιανουαρίου 2016 το ελικόπτερο του Π.Καμμένου παραβίασε πάλι τον εναέριο χώρο μας στην Καλόλιμνο και απογειώθηκαν δύο τουρκικά F-16 για να το αναχαιτίσουν.
 
Δείτε ολόκληρο το τουρικό δημοσίευμα πατώντας ΕΔΩ.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης