Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ: «Ετοιμαστείτε να Υπερασπίσετε την Πατρίδα, την Οικογένεια Σας και την Ζωή Σας…» (5 ΒΙΝΤΕΟ)

ellada

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ
Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
— ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ, ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΗΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΑ 35 ΕΤΗ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΝΕΡΑ, ΠΡΙΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ;
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΙΣ «ΜΙΤ», ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ «ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ» ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ, ΕΝΑΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΔΟΞΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΜΕ ΤΙ ΟΠΛΑ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΙ ΕΒΡΑΪΚΑ, ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΚΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ» Μ.Κ.Ο., ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΘΕΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ, ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΓΙ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ, ΝΤΙΒΑΝΙΑ, ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ… ΚΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΟΠΛΟ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ. ΣΦΙΞΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. ΘΑΨΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ.
ΜΗ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ. ΠΟΛΕΜΗΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΤΟΝ ΕΧΡΘΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ, ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, Ο ΚΑΛΒΟΣ: «ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. —http://www.makeleio.gr/?p=571643

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης