Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ... ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΙΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ...


Deros ανθρωποειδές -ζώο πού φοβόντουσαν καί προσκυνούσανε οί Αιγύπτιοι.
"ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΔΥΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΩΝ, ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ, ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΩΤΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΣΥΓΧΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΧΩΡΕΣ, ΤΡΩΓΟΝΤΕΣ ΣΑΡΚΕΣ ΖΩΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΕΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΜΟΜΕΝΟΙ ΚΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΥΓΕΣ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΡΥΠΑΡΑ ΟΥΣΙΑ" (Από τις Προφητείες του Αγίου Ανδρέα του Σαλού.

 "Και εξώρυξε έθνη χωμένα εις το χιόνι και πόλεις ευρισκόμενες υπό την γη" (Πλουτάρχου Περί Αλεξάνδρου Τύχης ή Αρετής.
 Αλλά και οι πανάρχαιες Ινδικές παραδόσεις (Μαχαμπαράτα, Ραμαγιάνα κ.λ.π.) αναφέρονται συχνά εις τους Νάγκας, δαιμονικά ερπετοειδή όντα που ζουν εις το εσωτερικό της Γης.

Καί ό Μινώταυρος ήτανε ένα Deros πού έτρωγε Αθηναίους , 7 νέους καί 7 νέες τόν χρόνο μέ εντολή τού Μίνωα, πού πιθανών ήτανε υποταγμένος.
 Η λατρεία του Ασκληπιού δεν είχε εισαχθεί στην Αθήνα μέχρι τα 421 π.Χ. Αρχικά δεν είχε ναό, αλλά αυτός και τα φίδια του φιλοξενήθηκαν στο σπίτι του Σοφοκλή, που ήταν ιερέας του ιαματικού Ήρωα Αμύνου. Ο Σοφοκλής συνέθεσε και Παιάνα για τον φιδογιατρό, που κατά τον Φιλόστρατο, τραγουδιώταν ίσαμε τα Ιμαλάϊα. Για μια κατ' εξοχήν φιδολατρική χώρα σαν την Ινδία, ο παιάνας του θεού-φιδογιατρού, ήταν ότι έπρεπε...
...Ο Φιλόστρατος που είχε γράψει την βιογραφία του Απολλώνιου Τυανέως , είπε ότι τον φιλοξένησε ένας βασιλιάς στα Ιμαλάια που είχε πάει , και πώς για υπηρέτες είχε ομοιώματα ανθρώπων , δηλαδή ρομπότ...τά  ονομαζόμενα  Deros. 

Deros  Ατλάντιο εργαλείο τών Κρονίων
Να τι πιστεύει και σημειώνει  καί ο συγγραφέας της «Κούφιας γής», όπου λέει ότι , την εποχή της Ατλαντίδος, οι εξελιγμένη τεχνολογική τους γνώση είχε φτάσει στο σημείο να δημιουργούν βιολογικά ρομπότ που έμοιαζαν κάτι ανάμεσα σε ανθρωποειδές -ζώο και μηχανή. Αυτά τα είχαν ως «χειριστές- μέρη» πραγματικών μηχανημάτων , ονομάζοντο Deros και ήταν τερατώδες όντα .
Αυτός ο Βασιλιάς τού υπόγειου βασιλείου τής Αγκάθα στα Ιμαλάϊα...είναι  το ίδιο πρόσωπο με αυτό που λέγεται ότι θα εμφανισθεί σαν παγκόσμιος κυβερνήτης- δικτάτορας αφού όλοι οι πολιτικοί και τα πολιτικά συστήματα εξευτελιστούν και πέσουν από τις θέσεις τους;
 

Οί άνθρωποι τούς φοβόντουσαν καί τούς υπηρετούσανε ...προσέξτε τό φίδι πού βγαίνει από τό κεφάλι του..
Λέγεται πως όταν ο βασιλιάς του κάτω κόσμου αφήνει το υπόγειο βασίλειό του και παρουσιάζεται στους ανθρώπους του πάνω κόσμου , αυτό σημαίνει ότι προαναγγέλλεται το πλησίασμα μιας νέα αυγής για την ανθρωπότητα.

Deros τραγόμορφο σάν τόν Μπαθομέτ . Προσέχτε τήν διαφορά ύψους μέ τούς Αιγύπτιους.
Γεγονότα καινούργια και φαινόμενα της φύσης συμβαίνουν, κατάρρευση συστημάτων και παλαιών κοινωνιών, και γίνεται η έναρξη μιας καινούργιας ιστορίας για τον πλανήτη.
Η Νέα Εποχή πού πρεσβεύετε από την εποχή της Blavatsky, η οποία είχε πεί πώς μια νέα φυλή ανθρώπων θα κάνει την εμφάνισή της γιατί αυτό είναι το σχέδιο της εξέλιξης πού της ανήγγειλαν οι ανώτερες οντότητες πού ελέγχουν τον πλανήτη.
Οί σατανικές μηχανές τής σύγχρονης τεχνολογίας ανήκουν  στούς Ατλάντιους Κρόνιους υπογήϊνους.

Ήταν ανθρωποφάγοι γιαυτό συνεχίζουν νά κάνουν ανθρωποθυσίες καί σήμερα στίς σατανιστικές τελετές στίς στοές.
 Μηχανές που ρυπαίνουν με βόμβους και συρίζοντες ήχους τον χώρο, αποδυναμώνουν τήν ακοή μας και δεν μας αφήνουν να ακούσουμε την αρμονική μελωδία των άστρων.
Σατανικά μηχανήματα πού μολύνουν το περιβάλλον, αντιγράφουν τις δυνάμεις της Γής, αλλά διαμελίζουν την σωματική μας ατμόσφαιρα απορροφώντας την ενέργειά μας.
Μπορεί η τεχνολογία πού μπήκε στην ζωή μας, όχι για να μας διευκολύνει, ούτε για να μας δώσει ελεύθερο χρόνο βέβαια, να έχει την ιδιότητα να μας δεσμεύσει στον χώρο διαπαντός;
 

Πειράματα πάνω σέ ανθρώπους.
Αφορά η σημερινή την ίδια τεχνολογία, την οποία χρησιμοποίησαν στην αρχαιότατη εκείνη εποχή οι Άτλαντες, και η οποία επανήρθε, και αν ναι , είναι η δύναμη μέσω της οποίας επεχείρησαν να ενεργοποιήσουν πύλη προς το Αιθέριο ουράνιο εκείνο μέρος το οποίο ο Πλάτωνας το έλεγε «χώρο των ιδεών»; 
Ο γερακόμορφος θεός Ρά πού συνευρίσκεται μέ μιά Αιγύπτια
Το Λευκό αδελφάτο, στο οποίο προσκυνούν στις εντολές του όλες οι απόκρυφες στοές και οι εντολοδόχοι τους, και από το οποίο λένε πώς έρχονται όλες οι αποφάσεις καθοδήγησης της πορείας της ανθρωπότητας, έχει δώσει πλέον όλα τα μυστικά του προς τα έξω.
Έχει ανοίξει όλα τα κανάλια μέσω των οποίων θα ενεργοποιηθεί ή πύλη του Αβαδών, και ο καιρός που θα αρχίσει η μαζική εξόντωση των φυλών { πολλές από τις οποίες οι ίδιοι δημιούργησαν}, έχει φθάσει.

ΦΙΛ-Ε 

http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2015/08/blog-post_344.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης