Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Λαθρομετανάστες επιχείρησαν να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία στην Κάλυμνο! – Οι κάτοικοι απάντησαν με δυναμίτες! (Εικόνες)

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ «ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙ» ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ!
kalimnoslathroΕπίθεση είχαμε στο Λιμεναρχείο της Καλύμνου από «στίφη» λαθρομεταναστών τα οποία επιδίωξαν να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία από τον ιστό, να αναποδογυρίσουν περιπολικό του ΛΣ, ενώ είχαν «δασκαλευτεί¨» από εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας να μην δώσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα λεγοντάς τους ότι είναι παράνομο!

Οι κάτοικοι του νησιού πέταξαν μέχρι και δύο δυναμίτες για να απωθήσουν τους λαθρομετανάστες που επιχείρησαν να στήσουν σκηνικό εξέγερσης στο νησί τους.
Ο ύποπτος ρόλος της Ύπατης Αρμοστείας αλλά και διαφόρων αμερικανοκίνητων ΜΚΟυπέρ των λάθρο και της κοινωνικής καταστροφής της χώρας αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά.
Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο τι θα συμβεί αν πολλοί από ατούς, που είναι και μουσουλμανικού θρησκεύματος προχωρήσουν σε εξέγερση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπου και στοιβάζονται, από τα παράλια της Τουρκίας;
Δεν είναι μονο θέμα εσωτερικής ασφάλειας, αλλά και εθνικής καθώς αποτελούν την απαραίτητη προβοκάτσια για την Τουρκία ώστε να προκαλέσει θερμό επεισόδιο ειδικά σε μια εποχή που ταλανίζεται από εσωτερική πολιτική αστάθεια, και από ανάφλεξη σε όλη την νοτιοανατολική της επικράτεια.
Επεισόδια δημιούργησε ομάδα 80-100 λαθρομεταναστών, οι οποίοι εμφανίστηκαν με άγριες διαθέσεις στον χώρο μπροστά από το Λιμεναρχείο Καλύμνου με πρόσχημα την καθυστέρηση διεκπεραίωσης των διαδικασιών ταυτοποίησης τους, προέβησαν σε προκλητικές ενέργειες.
Άτομα αυτής της ομάδας αρνήθηκαν να τους πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα, ισχυριζόμενοι ότι είναι παράνομο όπως τους ενημέρωσε εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας!
Η εν λόγω ομάδα λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι με καθοδηγητές 2-3 άτομα, προέβησαν σε προκλητικές ενέργειες με κραυγές ,υψωμένες γροθιές και σπρώχνοντας το περιπολικό όχημα του ΛΣ που βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά στο χώρο του Λιμεναρχείου.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι επιχείρησαν να κατεβάσουν και την ελληνική σημαία από τον ιστό που βρίσκεται μπροστά στο χώρο του Λιμεναρχείου Καλύμνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάλι αυτοπτών μαρτύρων που καθόντουσαν σε διπλανές καφετέριες, όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια δημιουργήθηκε ένα εκρηκτικό κλίμα που θα έπαιρνε απρόβλεπτες διαστάσεις αν δεν ήταν άμεση η αντίδραση του Λιμενάρχη Καλύμνου Πλωτλαρχη Λ.Σ Ιωάννη Καραντζιούνη.
Ο Λιμενάρχης προσήλθε άμεσα στον χώρο, έθεσε σε ετοιμότητα όλα τα στελέχη του Λιμεναρχείου και ενημέρωσε το ΑΤ Καλύμνου, άνδρες του οποίου προσήλθαν με οπλισμό.
Η ομάδα των μεταναστών βλέποντας την άμεση αντίδραση και αποφασιστικότητα του Λιμεναρχείου να μην επιτρέψει το παραμικρό είδους έκτροπο και υπό την καθοδήγηση των 2-3 ατόμων που είχαν ως επικεφαλής, άρχισαν να διασκορπίζονται.
Εν τω μεταξύ στο χώρο του Λιμεναρχείου συγκεντρώθηκαν και αρκετοί κάτοικοι του νησιού ,οι οποίοι πληροφορήθηκαν τις προκλητικές ενέργειες των λαθρομεταναστών, προβληματισμένοι για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η είσοδος του λιμανιού της Καλύμνου, αλλά και από τις ανεξέλγκτες διαστάσεις που παίρνει η είσοδος λαθρομεταναστών.
Και φυσικά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και δεν ληφθούν μέτρα από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού προβλήματος που διογκώνεται καθημερινά, είναι άγνωστο οι φιλόξενοι κάτοικοι του νησιού που μέχρι τώρα φροντίζουν τους πρόσφυγες, πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση που συμβούν παρόμοια επεισόδια.
Δεν είναι τυχαίο, ότι κατά το χρόνο των επεισοδίων ρίφθηκαν από ύψωμα του νησιού, δύο δυναμίτες, προφανώς ως αντίδραση σε αυτές τις προκλητικές ενέργειες μερίδας λαθρομεταναστών.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου και το ΑΤ Καλύμνου έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ετοιμότητας για να αποφευχθούν τυχόν νέα επεισόδια.
Και μέσα σε αυτές τις απαράδεκτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν από ομάδα παράτυπων μεταναστών, λίγα μέτρα πιο κει, όπως φαίνεται και σε φωτογραφία Σύριοι πρόσφυγες υπομονετικά με μικρά παιδιά στην αγκαλιά τους περιμένουν και βλέπουν με αγανάκτηση να εκτυλίσσονται τέτοιες σκηνές.
εξεγερση εναεξεγερση εξηεξεγερση πεντεεξεγερση τεσσεραεξεγερση τριαεξεγερση δυο

Να σημειώσουμε ότι οι φωτογραφίες είναι από το χώρο που εκτυλίχθηκαν τα επεισόδια και αφού έχει επέμβει το Λιμεναρχείο και η Αστυνομία.
Η τελευταία φωτογραφία είναι με τους Σύριους πρόσφυγες. Προφανώς οι λαθρομετανάστες που ξεκίνησαν τα επεισόδια προέρχονται από τα βάθη της Ασίας και σε πολιτισμούς καθόλου φιλικούς απέναντι στη χώρα μας.
Πενταπλασιασμό των παράνομων μεταναστών το α’ επτάμηνο του 2015 συγκριτικά με το αντίστοιχο του 2014 δείχνουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με αυτά, από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Ιουλίου του 2015 συνελήφθησαν 156.726 μη νόμιμοι μετανάστες όταν ο αντίστοιχος αριθμός του 2014 ήταν 32.070! Την ίδια ώρα το α’ επτάμηνο του έτους συνελήφθησαν από τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές 727 διακινητές έναντι 637 του 2014.
Εκεί που πραγματικά τα νούμερα εντυπωσιάζουν είναι στην αλλαγή των σημείων εισόδου στη χώρα μας καθώς φέτος οι 126.250 μη νόμιμοι μετανάστες εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας από τα ελληνοτουρκικά θαλάσσια σύνορα, όταν το αντίστοιχο περσινό διάστημα ήταν 8.738. Από το σύνολο των μεταναστών η συντριπτική πλειονότητα 88.264 είναι από τη Συρία, οι 32.414 από το Αφγανιστάν, οι 9.445 από το Πακιστάν, οι 5.421 από το Ιράκ.
Τις τελευταίες εβδομάδες επικρατούν συνθήκες ασφυξίας στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου και από την ραγδαία αύξηση των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται καθημερινά στη χώρα. Οι ροές αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο καθώς από τον Φεβρουάριο που εφαρμόστηκε η νέα μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας συνελήφθησαν περισσότεροι από 55.000 λαθρομετανάστες παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα κατά 469%. Μάλιστα υπάρχουν περιοχές της χωράς όπως τα ακριτικά Δωδεκάνησα που η αύξηση εκτινάχθηκε στο 1251%.
Παράλληλα έντονη ανησυχία προκάλεσαν οι πληροφορίες από την FRONDEX ότι τα σύνορα Σερβίας – Ουγγαρίας πέρασαν εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες οι οποίοι είχαν μπει στην ελληνική επικράτεια από τη Μυτιλήνη και τα άλλα ακριτικά νησιά. Πριν λίγες ημέρες τα Σκόπια προχώρησαν σε αύξηση των στρατιωτικών δυνάμεων στα σύνορα με τη χώρα μας γεγονός που προκάλεσε τον εγκλωβισμό εκατοντάδων μεταναστών στα βόρεια σύνορα μας.
Αξίζει να επισημανθεί πως στην Τουρκία, την Ελλάδα, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία, τη Σουηδία και την Ιταλία τα δέκα μεγάλα κυκλώματα διαθέτουν κεκαλυμμένα γραφεία και τοπικούς αντιπροσώπους που αναλαμβάνουν να κρύψουν και να τακτοποιήσουν τις πρώτες ημέρες τους παράνομους μετανάστες. Πέρυσι για παράδειγμα, είχαν εγκλωβιστεί στην Ουγγαρία 40.000 μετανάστες από τις χώρες της Ασίας, τα ονόματα και στοιχεία των οποίων έδειξαν ότι είχαν περάσει από τη χώρα μας.
[pronews.gr]
https://ellas2.wordpress.com/2015/08/11/%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης