Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Η ΒΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Φυλετική φρίκη σε Στοκχόλμη και Λονδίνο - Τι θα μπορούσε να συμβεί στην Αθήνα;

Μετά την φρικιαστική δολοφονία του 25χρονου Βρετανού στρατιώτη Λι Ρίγκμπι, από δύο φανατικούς Νιγηριανούς ισλαμιστές, που τον αποκεφάλισαν (!) δημοσίως σε προάστιο του Λονδίνου, αλλά και τις απίστευτης έντασης ταραχές της Στοκχόλμης που συνεχίζονται για 5η μέρα, καθίσταται πλέον φανερό ότι το πολυπολιτισμικό πείραμα απέτυχε παταγωδώς, και τώρα όλη η Ευρώπη θα υποστεί τις συνέπειες της αφέλειάς της (στην καλύτερη περίπτωση) ή των σχεδιασμών υπερεθνικών κέντρων εξουσίας (στη χειρότερη περίπτωση) που επιδιώκουν την δημιουργία, μαζανθρώπων, και ενός κοινωνικού "πολτού".

Η εξέγερση δε στην Στοκχόλμη έχει πολλά κοινά με την "εξέγερση" στην Ελλάδα του 2008, αφού και τότε όλα είχαν ξεκινήσει από πυροβολισμό αστυνομικού, με την ουσιώδη διαφορά ότι κάποιο αόρατο χέρι είχε εξαπλώσει ταυτόχρονα τις ταραχές αυτές, σε πολλές ελληνικές πόλεις.
Θα τονίσουμε επίσης κάτι πολύ σημαντικό. Η Σουηδία είναι μια πολύ πλούσια χώρα, με ένα απίστευτο για τα δεδομένα όλων, κοινωνικό σύστημα πρόνοιας, όπου μπορεί και να μην έχεις δουλειά, αλλά δεν θα βιώσεις την φτώχεια σε πιεστικά επίπεδα. Το αντίθετο παραμένεις μέλος μιας μεσαίας τάξης. Για αυτό το λόγο άλλωστε η Σουηδία,πως και οι υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες έχουν πολύ υψηλή φορολογία.
Συνεπώς τα κριτήρια της σουηδικής αναταραχής είναι αποτέλεσμα όχι οικονομικής εξαθλίωσης όπως εύκολα διακιολογείται κάθε αντίδραση από προοδευτικούς κύκλους, αλλά λόγω πολιτισμικών και εθνοτικών διαφορών. Οι μετανάστες, ιδιαίτερα με διαφορετικό θρησκευτικό υπόβαθρο, δεν μπορούν να ενσωματωθούν στα τοπικά χριστιανικά κοινωνικά σύνολα (εκτός κάποιων εξαιρέσεων), και προσπαθούν να επιβάλουν τον τρόπο ζωής τους, και τα πιστέυω τους στον τόπο διαβίωσής τους.
Παραβλέπουμε δε, ότι πλείστοι εξ'αυτών προέρχονται από χώρες με τη βία να είναι καθημερινή, και σε πολύ "απολίτιστα" για εμάς επίπεδα (π.χ Αφγανιστάν, Πακιστάν κ.τ.λ) και για αυτό οι βίαιες ενέργειες που μπορούν να καταφύγουν, για εμάς είναι αδιανόητες, για αυτούς έιναι συνηθισμένες. Mέγιστο παράδειγμα ο αποκεφαλισμός του Βρετανού στρατιώτη, για μας αποκρουστικός, για αυτούς συνηθισμένο φαινόμενο, και συνήθως σε περίπτωση γενικευμένης σύγκρουσης επιβάλεται ο πιο αδίστακτος.
Τουλάχιστον εννέα οχήματα καταστράφηκαν από τη φωτιά ενώ δύο σχολεία και ένα αστυνομικό τμήμα υπέστησαν ζημιές από πυρκαγιά στη διάρκεια άλλης μίας (της πέμπτης διαδοχικά) νύχτας επεισοδίων σε προάστια της Στοκχόλμης όπου ζουν πολλοί μετανάστες.
Οκτώ άνθρωποι συνελήφθησαν στη διάρκεια των νέων επεισοδίων, αλλά δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός, είπε το πρωί της Παρασκευής η σουηδική αστυνομία στο πρακτορείο ΤΤ.
Στο προάστιο του Ρίνκεμπι, έξι οχήματα κάηκαν, τα πέντε ολοσχερώς. Άλλα τρία οχήματα πυρπολήθηκαν στο Νόρσμποργκ, ενώ η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σ' ένα αστυνομικό τμήμα στο Όλβσγε τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με τους πυροσβέστες, δύο σχολεία, το πρώτο στην Τένστα και το δεύτερο στην Κίστα, κοντά στο Χούσμπι, απ' όπου ξεκίνησαν οι ταραχές, πυρπολήθηκαν επίσης, όμως κι εκεί οι πυρκαγιές τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο.
Όπως και την περασμένη νύχτα, διαδηλωτές πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς στο Σοντερτέλγε.
Οι βιαιότητες αυτές έχουν προκαλέσει μια συζήτηση στη Σουηδία για την ένταξη των μεταναστών, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περίπου το 15% του πληθυσμού, συγκεντρώνονται στις φτωχές συνοικίες των μεγάλων πόλεων της χώρας και η ανεργία ανάμεσά τους είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με τον υπόλοιπο πληθυσμό.
Οι ταραχές ξεκίνησαν μετά τον θάνατο στο Χούσμπι, μια φτωχή συνοικία της πρωτεύουσας, ενός 69χρονου κατοίκου που σκοτώθηκε από την αστυνομία στην κατοικία του.
Η αστυνομία δήλωσε πως δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον ένοπλο αυτόν άνδρα και επικαλέστηκε νόμιμη άμυνα.
«Γινόμαστε σιγά-σιγά όπως οι άλλες χώρες», δήλωσε ο Άγε Κάρλμπομ, ανθρωπολόγος στο πανεπιστήμιο του Μάλμε.
«Το να είσαι νέος σ' αυτές τις απομονωμένες συνοικίες μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο από πολλές πλευρές. Δεν έχεις πρακτικά καμιά επαφή με τους άλλους Σουηδούς και τις περισσότερες φορές δεν πιστεύω πως έχεις μια καλή κατανόηση της σουηδικής κοινωνίας» πρόσθεσε.
Αυτό που λέει ο Σουηδός πανεπιστημιακός είναι ότι, οι μετανάστες από αδυναμία ή και από θέληση δεν ενσωματώνονται στο κοινωνικό σύνολο και δημιουργούν γκέτο τα οποία αποτελούν κράτος εν κράτει, στα οποία οι κρατικοί θεσμοί παύουν να έχουν πρακτική ισχύ.
Αυτό που που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι σύντομα, μπορεί να δούμε τα φαινόμενα αυτά στην δική μας χώρα.
Στη Σουηδία τουλάχιστον γνωρίζουν πόσους μετανάστες έχουν και ποιοί είναι αυτοί, εδώ δεν ξέρουμε ούτε πόσοι είναι, αλλά ούτε και ποιοι είναι.
Στη Σουηδία διαθέτουν αρκετή οικονομική δύναμη για να τους συντηρούν, εδώ που είμαστε οικονομικά "ισοπεδωμένοι", τι θα συμβεί όταν ακόμα και οι γηγενείς δεν μπορούν να αυτοσυντηρηθούν;
Η Σουηδία είναι σχετικά μια απομονωμένη χώρα, και από στεριά, και από θάλασσα, και όμως αντιμετωπίζουν ήδη μέγιστα προβλήματα, εδώ που είμαστε "ξέφραγο αμπέλι" και από στεριά και από θάλασσα, τι μας περιμένει;
Η Σουηδία είναι ένα απίστευτα οργανομένο κράτος, με πολλές δυνατότητες εσωτερικής ασφάλειας, είναι δύσκολο να παρασυρθεί σε ένα γενικευμένο χάος, στο δικό μας αποσαθρωμένο κράτος τι δυνατότητες αντιμετώπισης υπάρχουν για μια τέτοιου μεγέθους εξέγερση; Γιατί το 2008 θα φαντάζει γιορτή του Πάσχα μπροστά σε αυτό.
Το σημαντικότερο για το τέλος. Η Σουηδία περιβάλεται από φιλήσυχους γείτονες που δεν αποσκοπούν στην ολική πτώση της, εμείς αντίθετα έχουμε γέιτονα την Τουρκία, η οποία έχει το ίδιο θρήσκευμα με την πλειοψηφία των ξένων "μας", και φυσικά θα επιδιώξει να ορίσει τον εαυτό της σαν προστάτη τους, κα΄τι που ήδη κάνει.
"Η βοή των γεγονότων που έρχονται" όπως έλεγε και o H.G Wells είναι εκκωφαντική, αλλά οι υπέυθυνοι στη χώρα μας κάνουν πως δεν ακούν.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης