Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

αρχίσαμε το γλύψιμο κοτουλεςςςςςςςςς !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ISIS τΙδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη πως, στην ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους…

…για την ανάληψη της ευθύνης για τα χτυπήματα στις Βρυξέλλες, υπάρχει θετική αναφορά στην Ελλάδα και στους Έλληνες.
Στην ανακοίνωσή του, το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει πως χτυπάει σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, για να κάνει τους Έλληνες μετανάστες να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
«Ξέρουμε πως περισσότεροι από 600 χιλιάδες Έλληνες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την όμορφη πατρίδα τους εξαιτίας της χρεοκοπίας και να μεταναστεύσουν σε θλιβερές ευρωπαϊκές χώρες, οπότε αποφασίσαμε να βάλουμε βόμβες στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ώστε να επιστρέψουν οι Έλληνες στην Ελλάδα» αναφέρει το ISIS στην ανακοίνωσή του.
Στο κείμενο αναφέρεται ακόμα πως το ISIS δεν θα βάλει βόμβες σε γειτονιές που μένουν οι Έλληνες, ενώ γίνεται αναφορά και στην κλασική κωλοφαρδία των Ελλήνων που περνάνε μέσα από τις σφαίρες και βγαίνουν αλώβητοι, κρατώντας μάλιστα στο χέρι τον πρώτο αριθμό του λαχείου.
Το ISIS τονίζει πως οι Βρυξέλλες δεν ήταν στους αρχικούς στόχους του αλλά έγινε στόχος επειδή εκεί αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι εταίροι να φορέσουν τρία Μνημόνια στους Έλληνες, ενώ απειλεί πως, αν αποφασίσουν να τους φορέσουν και τέταρτο Μνημόνιο, δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο στο Βέλγιο.
Εντύπωση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι στην ανακοίνωσή του το Ισλαμικό Κράτος διευκρινίζει πως χτυπάει σε κεντρικά σημεία των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων -όπως το αεροδρόμιο και το μετρό-, επειδή θέλει να βοηθήσει στην αποκέντρωση.
«Θέλουμε να κάνουμε τους Ευρωπαίους να επιστρέψουν στη φύση και να ζήσουν σαν κανονικοί άνθρωποι μακριά από την αποξένωση και την μετάλλαξη που προκαλούν οι απρόσωπες μεγαλουπόλεις», τονίζεται στην ανακοίνωση και προβάλλονται για πρώτη φορά οι οικολογικές ευαισθησίες του Ισλαμικού Κράτους, που μας ήταν άγνωστες μέχρι τώρα.
Στην φιλελληνική ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους υπάρχει αναφορά και στον ξαφνικό χαμό του Παντελή Παντελίδη -που είναι πολύ αγαπητός στους τζιχαντιστές-, ενώ υπάρχει και ένα σαφές υπονοούμενο για την σχέση της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού το ISIS αφιερώνει στους Έλληνες το «Δεν ταιριάζετε σου λέω». 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήκω χόρεψε κουκλί μου
να σε 'δω να σε χαρώ
τσιφτετέλι Τούρκικο
νιναναη γιαβρουμ νιναναη ναηνα

Όπα νινα νιναναη νιναναη ναη
νιναναη γιαβρουμ νιναναη ναη
Ρεφραίν

Θα σου τραγουδήσω πάλι
στον ασίκικο χαβά
κούνα λίγο το κορμί σου
νιναναη γιαβρουμ νιναναη ναηνα

Ανώνυμος είπε...

Σήκω χόρεψε κουκλί μου
να σε 'δω να σε χαρώ
τσιφτετέλι Τούρκικο
νιναναη γιαβρουμ νιναναη ναηνα

Όπα νινα νιναναη νιναναη ναη
νιναναη γιαβρουμ νιναναη ναη
Ρεφραίν

Θα σου τραγουδήσω πάλι
στον ασίκικο χαβά
κούνα λίγο το κορμί σου
νιναναη γιαβρουμ νιναναη ναηνα

Ανώνυμος είπε...

κο κο κο κοτούλα

Ανώνυμος είπε...

Κατά τον Πλούταρχο, «ἔνιοι δέ φασιν ἐξ ἐραστῶν καὶ ἐρωμένων γενέσθαι τὸ σύστημα τοῦτο».[9] Αυτό που οδήγησε στη δημιουργία αυτού του στρατιωτικού σώματος είναι, όπως σχολιάζει ο Πλούταρχος, το ότι μια μονάδα που βασίζεται στην αγάπη και τη φιλία του ερωμένου και του εραστή, κάνει πιο δύσκολο σε κάποιον να την εγκαταλείψει κατά τη διάρκεια της μάχης.[10] Είναι χαρακτηριστικό πως οι αρχαίοι συγγραφείς συχνά παραθέτουν τη Θήβα ως μια από τις δυο πόλεις-κράτη της ηπειρωτικής αρχαίας Ελλάδας (η άλλη ήταν η Ήλις), όπου ενθαρρύνονταν οι σχέσεις μεταξύ ανδρών και εφήβων.[11][12] Επίσης, η λατρεία του Ηρακλή ήταν πολύ διαδεδομένη στη Βοιωτία ενώ ο Αριστοτέλης αναφέρει και ιερό αφιερωμένο στον Ιόλαο, σύντροφο και εραστή του Ηρακλή, όπου οι Θηβαίοι εραστές έδιναν υποσχέσεις αμοιβαίας αφοσίωσης.[12] Κατά τον Πλούταρχο, ο Ιερός Λόχος πήρε το πρώτο συνθετικό του ονόματός του από αυτό το έθιμο που αναφέρει ο Αριστοτέλης.[11] Ωστόσο, το γεγονός ότι, κατά τον Πλούταρχο, ο Θηβαίος εραστής δώριζε μια πανοπλία στον ερωμένο, με την ευκαιρία της πολιτογράφησής του, θα μπορούσε να σημειώνει το τέλος της παιδεραστικής σχέσης τους παρά την αρχή της, πρακτική που συνηθιζόταν στην αρχαία Ελλάδα.[12]

Ανώνυμος είπε...

πούστηδες ήσαντο μωρε???

Ανώνυμος είπε...

ελα να γυρναει

Ανώνυμος είπε...

και μόνο να τα κόβεις με φτιάχνει

Ανώνυμος είπε...

κι άλλο ένα

Ανώνυμος είπε...

500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
2-3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. κύμινο ή και λίγο επιπλέον
2 χοντρές φέτες ψωμί μπαγιάτικο
1 φλ. κρασί μαυροδάφνη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σάλτσα

1 κιλό ντομάτες τριμμένες
2 κ.σ. βούτυρο
1 σκ. σκόρδο
1/2 κ.σ. πελτές
1 πρέζα ζάχαρη
2-3 κόκκοι μπαχάρι
αλάτι
πιπέρι

Ανώνυμος είπε...

Για να δώσουμε έξτρα νοστιμιά στα σουτζουκάκια με κόκκινη σάλτσα, μουλιάζουμε το ψωμί στο κρασί και όχι σε νερό.

Ανώνυμος είπε...

ριψασπις

Ανώνυμος είπε...

πρεζες υπάρχουν πολλές

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι η ελλας η αρχη των παντων αλλα ο χριστιανιζμός
υβρις και βλασφημία

Ανώνυμος είπε...

8 μεγάλα μακρόστενα μπιφτέκια ή κεμπάπ ή 8 μεγάλα σουβλάκια
1 κουτί σάλτσα ντομάτα
μυρωδικά της επιλογής μας όπως βασιλικός, θυμάρι, μαιντανός, ρίγανη, κανέλα (ό,τι από αυτά θέλουμε)
1 μικρό κρεμμύδι
1 κ.γ. πάπρικα
καυτερό πιπέρι όσο θέλουμε
αλάτι
λίγο λάδι
1/2 κιλό γιαούρτι

4-8 πίτες για σουβλάκια
πάπρικα, αλάτι, λάδι

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης