Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Tα σενάρια κατάρρευσης των ΗΠΑ μέσα στο 2016 από το ρωσικό συμβούλιο ασφαλείας και η πρόβλεψη του Ωνάση !

Tα σενάρια κατάρρευσης των ΗΠΑ μέσα στο 2016 από το ρωσικό συμβούλιο ασφαλείας και η πρόβλεψη του Ωνάση !Σύμφωνα με ειδικούς εμπειρογνώμονες το μέλλον των ΗΠΑ διαγράφεται δυσοίωνο και άκρως καταστροφικό.Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καταρρεύσουν πλήρως το 2016 μετά από έναν εμφύλιο πόλεμο, αναφέρει νέα συγκλονιστική έκθεση, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.Έκθεση του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας (SCRF) αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα καταρρεύσει εντελώς, μετά από έναν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των πολιτών της.

Η έκθεση αναφέρει ότι επίκειται κατάρρευση όχι μόνο των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και της Σαουδικής Αραβίας εντός του 2016, ως αποτέλεσμα μαζικών εξεγέρσεων κατά της διαφθοράς των κυβερνήσεων σε αυτές τις χώρες , οι οποίες στην συνέχεια θα οδηγήσουν σε μια παγκόσμια «αστάθεια».
Πολλά είναι τα γεγονότα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους και τα οποία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει η έκθεση αυτή.
Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προειδοποιήσεις για ένα «εσωτερικό πόλεμο στον ορίζοντα» εντός των ΗΠΑ, και μάλιστα ορισμένοι εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι αυτός ο εμφύλιος πόλεμος ήδη έχει αρχίσει.
Οι φόβοι αυτοί εκφράζονται λόγω της πλήρους πόλωσης του αμερικανικού λαού ενάντια στην αμερικανική εξουσία.
Πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Πρίνστον αναφέρει ότι η αμερικανική ολιγαρχία έχει εγκαταλείψει ολοκληρωτικά την δημοκρατία, και έχει επιβάλει μια «στυγνή δικτατορία» με δημοκρατικό επικάλυμμα .
Αυτή η ολιγαρχία ελέγχει πλήρως την δομή της εξουσίας και στηρίζεται αποτελεσματικά σε ένα μικρό αριθμό ατόμων. Η έκθεση αυτή εξηγεί ότι στις ΗΠΑ υφίσταται μια σοβαρή κατάσταση φτώχειας και ανέχειας στους Αμερικανούς πολίτες, ενώ η ελίτ αυτή «αγνοεί παντελώς το κίνδυνο».
onasis
Ειδικά η υποψήφια για το Προεδρικό αξίωμα Χίλαρι Κλίντον, προώθησε νομοθετικό δισταγμό στο Κογκρέσο , το οποίο απαγορεύει στους φοιτητές να κηρύξουν πτώχευση στα φοιτητικά δάνεια τους, «βυθίζοντας» εκατομμύρια από αυτούς σε μια ζωή σκλαβιάς λόγω χρέους.
Στην ουσία πρόκειται για «μελλοντικούς δούλους» των τραπεζιτών. Στις ΗΠΑ σχεδόν όλοι οι φοιτητές σπουδάζουν με φοιτητικά δάνεια.
Ακολουθώντας τα χνάρια της Χίλαρι Κλίντον σε ένα σύστημα «χονδρικής λεηλασίας του πλούτου» υπέρ των τραπεζιτών και σε βάρος του αμερικανικού λαού, ο Πρόεδρος Ομπάμα αύξησε την προσωπική του περιουσία κατά 800%, και από 1.3 εκατομμύρια δολάρια την έφτασε στα 11,8 εκατομμύρια $ .
Η οικονομία μιας χώρας είναι πιο σημαντική , ακόμη και από την στρατιωτική ισχύ της αναφέρει η έκθεση. Ο Πρόεδρος Ομπάμα και οι ολιγαρχικοί που συνδέονται με αυτόν, συμπεριλαμβανομένων και των δυναστειών Κλίντον και Μπους, έχουν καταστρέψει την ικανότητα της Αμερικής να «παράγει» νέες επιχειρήσεις .
Η λεηλασία του αμερικανικού λαού, έχει γίνει τόσο επικίνδυνη που σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση εμφανίσθηκε ένα εντυπωσιακό ποσοστό του 75% του αμερικανικού κοινού, το οποίο πιστεύει ότι η διαφθορά είναι «γενική» στην κυβέρνησή τους.
Μια πιθανή κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών θα συνταράξει τον κόσμο, ενώ ακόμη πιο ανησυχητικ’ες είναι οι πληροφορίες για επικείμενη κατάρρευση της Σαουδικής Αραβίας.
Ο πρώην ανώτατος αξιωματούχος του προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν David Stockman προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι η βασιλική οικογένεια των Σαούντ είναι μια «μάστιγα για την ανθρωπότητα, η οποία θα έπρεπε να είχε εξαλειφθεί εδώ και δεκαετίες».
Στην πλούσια σε πετρέλαιο χώρα , καθώς η οικονομία της πλησιάζει σε συνολική κατάρρευση, έχει ενσκήψει και ένας θρησκευτικός εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των σιιτών και των σουνιτών στο εσωτερικό της χώρας .
Η συνολική κατάρρευση της Σαουδικής Αραβίας είναι αναπόφευκτη, τονίζει η έκθεση αυτή και πολλοί ειδικοί προειδοποιούν ότι η χώρα αυτή θα μετατραπεί σε ένα σφαγείο στην έρημο.
Πολλοί ειδικοί οικονομικοί και αμυντικοί αναλυτές σε όλον τον κόσμο με την είσοδο του νέου έτους, έχουν ξεκινήσει να μιλούν για επικείμενα εφιαλτικά σενάρια. Η άποψη πολλών από αυτούς λαμβάνει υπόψη τον παγκόσμιο δανεισμό και τα χρέη των μεγάλων χωρών όπως των ΗΠΑ , Γαλλίας , η Βρετανίας κά.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχουν στο «επικίνδυνο μυαλό τους» όλοι αυτοί ηγέτες , πάντως τα σημάδια οδηγούν σε έναν παγκόσμιο πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες για ολόκληρο το πλανήτη.
Σε χθεσινό άρθρο από την ιστοσελίδαμε τίτλο (Για ποιο λόγο σε ολόκληρο τον Ατλαντικό Ωκεανό δεν πλέει κανένα εμπορικό πλοίο, ενώ η Κίνα έχει κλείσει το χρηματιστήριο �� , αναφέραμε ότι σε ολόκληρο τον Ατλαντικό Ωκεανό από ότι φαίνεται δεν πλέει κανένα μεγάλο εμπορικό πλοίο, για πρώτη φορά στην καταγραμμένη ιστορία. Τα σημάδια απλά πληθαίνουν μέρα με την ημέρα.
Εμείς απλώς παραθέτουμε τα λόγια του μεγάλου Έλληνα μεγιστάνα Α.Ωνάση για αυτά που ζούμε σήμερα :
Θα “ρθει μία μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις Τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση»
Κανένας άλλος επιχειρηματίας δεν κατανόησε όσο αυτός την απληστία αυτής της διεφθαρμένης ελίτ, την οποία πολλοί προσπάθησαν να μιμηθούν. Για αυτό και τον στοχοποίησησαν οικογενειακώς.


http://www.escapemedia.gr/etimazete-thermo-episodio-sto-aigeo%ce%bf-%ce%b4%cf%85%ce%bf/?utm_source=reembed&utm_medium=endscreen&utm_campaign=popular

http://greeknation.blogspot.gr/2016/01/t-2016.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης