Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Αποκαλύφτηκε αλλη μια σπείρα των Εβραίων! : Πρώην ακτιβίστρια των FEMEN αποκηρύττει την οργάνωση ζητώντας συγγνώμη

Αποκαλύφτηκε σπείρα των Εβραίων! : Πρώην ακτιβίστρια των FEMEN αποκηρύττει την οργάνωση ζητώντας συγγνώμη
Η Sara Fernanda Giromin αριστερά σε παλιότερη διαδήλωση των Femen, και δεξιά σε μια εικόνα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Facebook μιλώντας για το βιβλίο της.

Ήταν η πρωτοπόρος της μοντέρνας δύναμης των κοριτσιών, υπεύθυνη για αμέτρητες τόπλες διαμαρτυρίες για τα δικαιώματα των γυναικών
Αλλά τώρα, η Sara Fernanda Giromin έχει κάνει ένα γύρισμα κηρύσσοντας τον πόλεμο στα ιδεώδη για τα οποία κάποτε τόσο περήφανα απογύμνωνε τα στήθη της περιγράφοντας το φεμινιστικό κίνημα ως “εντελώς τοξικό περιβάλλον, γεμάτο με κουτσομπολιά, ίντριγκες, ταπεινώσεις και διώξεις”.
Παρουσιάζοντας τον εαυτό της στον κόσμο το 2012 κάτω από το ψευδώνυμο Sara Winter, η κα Giromin ήταν το ιδρυτικό πρόσωπο των Femen στη Βραζιλία, θυγατρική του κινήματος Femen.
Αλλά μόλις τρία χρόνια αργότερα, η Giromin επικρίνει το φεμινισμό και την άμβλωση, λέγοντας ότι «προωθεί την καταστροφή της παραδοσιακής οικογένειας και όλες τις ηθικές αξίες της κοινωνίας».
“Το φεμινιστικό κίνημα μπορεί να βλάψει τις γυναίκες με έναν μη αναστρέψιμο τρόπο,” είπε στο guiame.com, κατηγορώντας το για «ενθάρρυνση ασυδοσίας», «έλεγχο γεννήσεων» και «εκτρώσεις».
Αποκαλύφτηκε σπείρα των Εβραίων! : Πρώην ακτιβίστρια των FEMEN αποκηρύττει την οργάνωση ζητώντας συγγνώμη
Σε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο, ”Ζητώ από τους Χριστιανούς συγχώρεση για τη φεμινιστική διαμαρτυρία”, ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους χριστιανούς για την προσβλητική συμπεριφορά της και εξέφρασε την αποστροφή της για μια επίδειξη των Femen τον Ιανουάριο του 2014, όταν πήρε μέρος σε ένα ομοφυλοφυλικό φιλί με μια άλλη τόπλες γυναίκα μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας της Candelária στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Το να ζητάς συγχώρεση δεν είναι σίγουρα εύκολο πράγμα να το κάνεις”, είπε η κα Giromin.“Πήγαμε πολύ μακριά και καταλήξαμε να προσβάλλουμε πολλούς θρήσκους και μη-θρήσκους ανθρώπους.«Νιώθω πολύ χαρούμενη και ευπρόσδεκτη. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι οι θρήσκοι άνθρωποι παίρνουν την “συγχώρεση” στα σοβαρά. Αυτή είναι μια εμπειρία μάθησης για όλους όσους επικρίνουν τους χριστιανούς. ”Ευχαριστώ όλους τους Χριστιανούς που με στήριξαν και μου έδωσαν χώρο για να διαδώσω τα νέα οράματα μου. Ο Θεός να ευλογεί.”
Επιπλέον, δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο ”Σκύλα, Όχι! Επτά φορές προδόθηκα από τον φεμινισμό” (Bitch, No! Seven Times I Was Betrayed by Feminism), περιγράφοντας την κακοποίησή της στα χέρια των άλλων φεμινιστριών.
Στο βιβλίο, περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο που είχε πιεστεί από συναδέλφισσες φεμινίστριες να παίρνει ναρκωτικά και να συμμετέχει σε σ@ξουαλικές πράξεις με ξένους,(αυτό made in sion 1000%!!) και ισχυρίζεται ακόμη ότι κακοποιήθηκε από μια λεσβία. Ένιωσε πιεσμένη να συμμετάσχει στην αμφιφυλοφιλία διότι έτσι θα μπορούσε να λάβει «μέγιστο σεβασμό» από την ομάδα.
«Οι λεσβίες και οι αμφιφυλόφιλες γυναίκες έχουν πολύ μεγαλύτερη φωνή και σεβασμό μέσα στο κίνημα, έτσι στην αναζήτηση για αναγνώριση του αγώνα μου, με κάθε μέρα που περνούσε, αποδομούσα την ετεροφυλοφιλία μου υποκαθιστώντας την με μια τεχνητή αμφιφυλοφιλία», είπε.Ένα ποσοστό των εσόδων από το βιβλίο θα δοθεί σε σκοπούς υπέρ της ζωής.Αλλά τώρα απορρίπτει τον φεμινισμό σε όλες τις μορφές του, χαρακτηρίζοντάς τον ως «αίρεση» που ξεγελά τις γυναίκες και τιςς χρησιμοποιεί ως απλά αντικείμενα, ενώ αντίθετα προωθεί τον λεσβιασμό και την παιδεραστία.
«Για την φεμινιστική αίρεση οι γυναίκες δεν είναι η έμπνευση, είναι πρωταρχικό θέμα στη χειρότερη έννοια του όρου. Είναι βολικά αντικείμενα χρήσιμα για τον σκοπό της πυροδότησης μίσους εναντίον της χριστιανικής θρησκείας, μίσος εναντίον των ανδρών, μίσος ενάντια στην ομορφιά των γυναικών, μίσος ενάντια στην ισορροπία των οικογενειών.
Αυτό είναι ο φεμινισμός, και μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι έτσι επειδή ήμουν στο εσωτερικό!
«Είδα το φεμινιστικό κίνημα να συγκαλύπτει παιδόφιλους.
«Είδα το φεμινιστικό κίνημα να καταδιώκει γυναίκες … Είμαι μάρτυρας στο γεγονός ότι σήμερα στο φεμινιστικό κίνημα οι γυναίκες δεν έχουν καμία σημασία, αλλά χρησιμεύουν ως καύσιμο για τις πυρκαγιές του μίσους που η φεμινιστική αίρεση δεν μπορεί να επιτρέψει να πεθάνει.”Βεβαία ολα τα πάρα πάνω τα κανουν τα εβραϊκά κόμματα στην Ελλάδα! ποια να ειναι άραγε?????κατά τα αλλα τον Φεμινισμό δεν τον άρχισαν οι Εβραίοι! τα αποτελέσματα τα βλέπει ο καθένας (που έχει λίγο μυαλό) σημερα!

http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/01/femen.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης