Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

"ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ(;;;)" Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες: Πράκτορες των ΗΠΑ οι Τσετσένοι τρομοκράτες


Ήταν οι δύο σαλαφιστές αδελφοί που αιματοκύλισαν την Βοστώνη διπλοί πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών των οποίων ο έλεγχος απωλέστηκε και τελικά λειτούργησαν υπέρ των ισλαμιστών στους οποίους υποτίθεται ότι τελικά είχαν διεισδύσει;
Σύμφωνα με τον ισραηλινό ιστότοπο debka (που αποτελεί την άτυπη "φωνή" των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών) οι δύο Τσετσένοι ήταν πράκτορες που προσελήφθησαν από τις Αμερικανικές και σαουδαραβικές υπηρεσίες να διεισδύσουν στις ουαχαμπιστικές τζιχαντιστικές ομάδες, οι οποίες βοηθιούνταν από σαουδαραβικά οικονομικά ινστιτούτα, να εξαπλωθούν στο ρωσικό Καύκασο.

Εν τέλει όμως οι δύο Τσετσένοι πρόδωσαν την αποστολή τους και πήγαν μυστικά με τους σαλαφιστές.
Από αυτό το μονοπάτι, τα αδέλφια κέρδισαν την αμφίβολη διάκριση, του να είναι οι πρώτοι που εισήγαγαν τον τρόμο της Αλ Κάιντα μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή μέσα από τον Καύκασο, στις ΗΠΑ.
Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει την αυτόνομη ή ημιαυτόνομη περιοχή των μουσουλμανικών δημοκρατιών του Νταγκεστάν, Ιγκουσετία, Καμπαρντίνο-Μπαλκάρια, Τσετσενία,Βόρεια Οσετία, και Τσερκεζία.
Η Μόσχα διατηρεί τον έλεγχο μέσω στρατιωτικού και πληροφοριακού μαστιγίου, σταθερά κάμπτοντας την αντίσταση των Ουαχαμπιστών, οι οποίοι λαμβάνουν υποστήριξη από ορισμένες σαουδαραβικές πηγές και FUNDS από την κυβέρνηση του Ριάντ για να χτιστούν ουαχμπιστικά τζαμιά και σχολεία ώστε να διαδοθεί η σαουδαραβική επίσημη θρησκεία.
Οι Άραβες φοβήθηκαν ότι η ανάμιξή τους σε ανατρεπτικές-τρομοκρατικές ενέργειες στο ρωσικό έδαφος θα έρχονταν στο φως όταν ένας σαουδάραβας φοιτητής ανακρίθηκε σχετικά με την ανάμειξη του στις βομβιστικές επιθέσεις ενώ ήταν σε νοσοκομέιο της Βοστώνης με καμένα χέρια.
Απασχολήθηκαν αρκετά ώστε να στείλουν του σαουδάραβα υπουργό εξωτερικών πρίγκιπα al-Faisal στην Ουάσιγκτον στις 17 Απριλίου στη μέση της κρίσης του Μαραθώνιου, για ιδιωτική συζήτηση με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Τομ Ντόνιλον στο πώς να χειριστεί το θέμα.
Αφού εύκολα οι ρωσικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να συνδέσουν τις ΗΠΑ με το όλο εγχείρημα των Σαουδαράβων.
Εκείνη την ημέρα επίσημα αραβικά ΜΜΕ  ξεκίνησαν μια τριήμερη καμπάνια. Εθνικές και θρησκευτικές μορφές υποστήριξαν τηριξαν τον αυθεντικό Ουαχαμπισμό, υποστηρίζοντας ότι δεν προάγει την τρομοκρατική αυτοκτονία και ότι δεν είχε τίποτε να κάνει με την σφαγή στην Βοστόνη
Η στρατολόγηση των Τσερνάεφ εξηγεί τα κάτωθ
-Ένα αμερικανικό κολέγιο δέχτηκε τον μικρό Τζοχάρ και του έδωσε υποτροφία $2,500 χωρίς να ισχύσουν στην περίπτωσή του οι αυστηρές προϋποθέσεις
-Αυτό εξηγήται σαν απαίτηση του Τάμερλαν ως πληρωμή για τις υπηρεσίες του
-Όταν το 2011 οι ρωσικές υπηρεσίες ζήτησαν από το fbi να ελέγξουν τον Τάμερλαν για διασυνδέσεις με τους Καυκάσιους Ουαχαμπιστές η υπηρεσία δήλωσε ότι δεν βρήκε κανένα στοιχείο που να τον ενοχοποιεί κατά την διάρκεια μιας σύντομης συνένετευξης.
-Δεν τέθηκε υπό παρακολούθηση, και δεν αποκρύφτηκε ότι πραγματοποιήσε μακράς διάρκειας επίσκεψη στην Ρωσία τον προηγούμενο χρόνο, και στην επιστροφή του άρχισε να προωθεί το ριζοσπαστικό Ισλάμ στα social media.
Ακόμα και μετά την επίθεση ο Τσερνάεφ ποτέ δεν αναφέρθηκε ως πιθανώς  ύποπτος
     -Την Παρασκευή 4 μέρες μετά το περιστατικό το FBI ζητούσε πληροφορίες για δύο υπόπτους έναν με ένα άσπρο καπέλο και έναν με ένα μαύρο καπέλο που απομακρυνόντουσαν από την σκηνή του εγκλήματος, και ζητούσε από τον κόσμο να τους αναγνωρίσει.
Τώρα ξέρουμε ότι ήταν ένας αποπροσανατολισμός, οι αρχές γνώριζαν ακριβώς ποιοι ήταν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης