Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Τον ελληνικό λαό εννοούσε ο προλογήσας το βιβλίο "Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών" όταν έγραφε για εθνική υπουδούλωση

Αποτέλεσμα εικόνας για σπαρτιατηςΤο βιβλίο «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» του Σεργίου Νείλου, το μετέφρασε από την ρωσική γλώσσα στην γαλλική ο Roger Lambelin και έτσι έγινε γνωστό και στις άλλες χώρες όταν κυκλοφόρησε, τον Φεβρουάριο του 1925. Κατόπιν, από την γαλλική γλώσσα μεταφράστηκε στην ελληνική.

Ο Roger Lambelin είχε ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα της προσπάθειας των σιωνιστών να κυβερνήσουν απολυταρχικά ολόκληρο τον κόσμο. Στο βιβλίο του με τον τίτλο «Ο ιμπεριαλισμός του Ισραήλ» που εκδόθηκε στην Γαλλία από τον Bernard Grasset to 1924 αναφέρει πολλά για την Ελλάδα.
Στην σελίδα 164 γράφει ότι, όταν η Ελλάς επεκτάθηκε γεωγραφικά (εννοεί με την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών) οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης φρόντισαν στις πρώτες εκλογές να μπουν στην ελληνική Βουλή. Ο Δημήτριος Γούναρης (ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδος, το 1920) ανέθεσε στον κ. Mallach, αντιπρόσωπο (βουλευτή) της Θεσσαλονίκης, το χαρτοφυλάκιο των οικονομικών ώστε να είναι αρεστός στον πρωθυπουργό της Αγγλία (David) Lloyd George και στις δυνάμεις της Αντάντ. Αυτά γράφονται εδώ ως απόδειξη ότι ο Roger Lambelin γνώριζε καλά τις καταστάσεις της εποχής του.
Προλογίζοντας λοιπόν την μετάφραση «των πρωτοκόλλων» ο γάλλος συγγραφέας, γράφει (αντιγράφεται το κείμενο όπως επ’ ακριβώς μεταφράστηκε τότε):
Διά να δείξωσι την δύναμίν των οι Ιουδαίοι θα καταβάλωσι και θα υποδουλώσωσι διά της δολοφονίας και του εκφοβισμού ένα των λαών της Ευρώπης. Προοδευτικός φόρος επί του κεφαλαίου και δάνεια Κρατικά θα αποκαταστρέψωσι τούς Χριστιανούς τούς οποίους άθεος διδασκαλία θα έχει ανηθικοποιήσει και η επί τόσον χρόνον αναμενομένη ώρα θα σημάνει. Ὁ Βασιλεύς των Ιουδαίων, ενσάρκωσις του Πεπρωμένου, θα βασιλεύσει επί του καταδαμασθέντος σύμπαντος.
Αναλύοντας τα όσα σημαντικά στοιχεία υπάρχουν στα γραφόμενα του Roger Lambelin τα συμπεράσματα είναι εντυπωσιακά. Πρώτα απ’ όλα γίνεται αυτομάτως κατανοητό ότι όλα αυτά αφορούν την Ελλάδα διότι δεν υπάρχει άλλο κράτος αυτή την στιγμή στην Ευρώπη στο οποίο να ταιριάζουν τόσο αρμονικά τα γραφόμενα.
Πριν λίγα χρόνια αυτό δεν ήταν εμφανές αλλά τώρα είναι πασιφανές. Τα κρατικά δάνεια είναι αυτά τα οποία αποτελούν το δημόσιο χρέος και προοδευτικός φόρος είναι αυτός που αυξάνεται συνεχώς χωρίς σταματημό. Αυτά τα δύο θα καταστρέψουν τους έλληνες. Αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα και πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι δεν υπάρχει σωτηρία, όχι γιατί όντως δεν υπάρχει σωτηρία, αλλά διότι έχουν προαποφασίσει το τέλος των ελλήνων με αυτές τις δικαιολογίες.
Η άθεος διδασκαλία, που επιβλήθηκε σκοπίμως, τόσα χρόνια όντως έχει απομακρύνει τους έλληνες από τις παραδοσιακές τους αξίες, ποδοπατήθηκαν οι αρετές, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η οικογένεια και να κατακερματιστεί η κοινωνία. Οι έλληνες είναι πολύ φοβισμένοι, καταπτοημένοι και απογοητευμένοι, αυτό που μένει είναι η δολοφονία τους, σύμφωνα πάντα με τον συγγραφέα. Αυτό το θέλουν οι σιωνιστές, όσο υπερβολικό και αν φαίνεται τώρα, διότι Νέα Τάξη με έλληνες δεν μπορεί να υπάρξει.
Στην πρώτη πρόταση του κειμένου είναι γραμμένο ότι όλα αυτά τα υποκινούν οι εβραίοι για να δείξουν την δύναμή τους στους άλλους λαούς αδρανοποιώντας και θυσιάζοντας τον ελληνικό. Έτσι έχουν διπλό όφελος. Αδρανοποιούν τους λαούς πολλών χωρών και ταυτοχρόνως απαλλάσσονται από τον λαό-εμπόδιο. Αυτά είναι τα σχέδιά τους, αλλά δεν σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθούν. Η φυλετική εμπάθεια εναντίον των ελλήνων μπορεί να είναι εμφανής αλλά και ο ελληνικός λαός δεν είναι εύκολα τιθασεύσιμος.
Η τελευταία πρόταση του κειμένου δείχνει απροκάλυπτα τους σκοπούς των σιωνιστών αλλά και την δύναμη της Ελλάδος. Όταν θα ξεμπερδέψουν με την Ελλάδα, τότε ο Βασιλεύς των Ιουδαίων, δηλαδή αυτός που ονομάζουμε Αντίχριστος, θα βασιλεύσει στο καταδαμασθέν σύμπαν.
Θέλουν πρώτα να ξεμπερδέψουν με την Ελλάδα. Με την Ελλάδα όρθια δεν μπορεί να βασιλεύσει ο Βασιλεύς τους στο καταδαμασθέν σύμπαν, διότι η Ελλάδα έχει την αλήθεια. Και γιατί το ονομάζει «καταδαμασθέν» το σύμπαν; Διότι το αναδημιούργησε ο Μέγας Αρχιτέκτων.
Όταν ο γάλλος συγγραφέας αναφέρεται σε μη σιωνιστές χρησιμοποιεί την λέξη που χρησιμοποιούν οι σιωνιστές για τους υπόλοιπους, «γκόιμ», στα αγγλικά “guyim”, στα γαλλικά “goys”, που όπως μας πληροφορούν τα γνωστικά βιβλία γκόιμ είναι πλάσματα που μοιάζουν με ανθρώπους μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Δεν είναι κανονικοί άνθρωποι. Φαίνονται σαν να είναι άνθρωποι. Η πληροφορία αυτή είναι χρήσιμη διότι στο διαδίκτυο διατίθεται το βιβλίο «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» δωρεάν αλλά αυτή η λέξη “Goym” παραμένει αμετάφραστη. Επίσης, στο ίδιο ηλεκτρονικό βιβλίο, αντί να γράψουν «ένα των λαών της Ευρώπης», έγραψαν «ίνα των λαών της Ευρώπης» με αποτέλεσμα ο αναγνώστης να μην καταλαβαίνει το νόημα.
Η προφητική γραφή του Roger Lambelin σε συνδυασμό με την πραγματικότητα, καθιστούν το σύνολο των προφητειών των Αγίων και των φωτισμένων γερόντων και γεροντισσών της ορθοδοξίας υπέροχη ένδειξη αγάπης του Θεού προς όλους ανεξαιρέτως τους έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης