Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

ΕΔΩ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ!!! λίγο ακόμη και ήρθε το τέλος μετά από 13000 χρόνια... ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ

sampi mioniΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! «ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 1940 ΗΤΑΝ.. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ»!! ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ, Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ…Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑΙΝΙΑ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ σε συμπαραγωγή Σάμπυ Μιωνής!
Ποιος είναι ο κύριος Σάμπυ;
Εδώ θα γελάσει και η παρδαλή κατσικά…..
Εκπρόσωπος τύπου του Ισραηλινού στρατού…..
Τι δεν το πιστεύεται
Και τι άλλο λέτε να είναι…..
Ο κολλητός φίλος του Σταύρου Παπασταύρου…(αν θυμάσαι καλέ αναγνώστη, είναι ο φίλος του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ που ειπε από το ΒΗΜΑ της ΒΟΥΛΗΣ ότι έπρεπε να είχαμε 10 ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥΣ…)
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΠΙ…
Ο Σάμπι Μιώνης που εκτός από διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων δισεκατομμυρίων δολαρίων και αυτόκλητος μάρτυρας υπεράσπισης της οικογένειας Παπανδρέου, δηλώνει «Έλληνας», αλλά εμφανίζεται και ως ένστολος εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων!
61c514723970d0015a693f1a19fde2ff
Ο Σάμπι Μιώνης έχει παραδεχθεί ότι η Μαρία Π. (της λίστας Λαγκάρντ) ήταν υπάλληλός του και ότι ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν επίσης διαχειριστής του αμοιβαίου κεφαλαίου των 550 εκατομμυρίων δολαρίων (το όνομα του Στ. Παπασταύρου υπάρχει στη λίστα).
Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” οι ήρωες του Αλβανικού μετώπου ήταν οι Εβραίοι!
Πρόκειται για την γνωστή ταινία “Ουζερί Τσιτσάνης” του γνωστού σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη για την οποία δαπανήθηκαν τεράστια ποσά έξω από τα δεδομένα μια ελληνικής πραγματικότητας ιδιαίτερα αυτής των μνημονίων.Mια παραγωγή της ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ Α.Ε. σε συμπαραγωγή με τους ΟΤΕ TV & ΣΑΜΠΥ ΜΙΩΝΗ…
ΤΑΙΝΙΑ 1
Από πότε ο εκπρόσωπος τύπου του ισραηλινού στρατού και φίλος της Μαργαρίτας Παπανδρέου, μας ξέρει από κινηματογράφο ;;;;
ΣΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ…
Η Ταινία βγήκε από το Δεκέμβριο του 2015! Ωστόσο αυτές τις μέρες κυκλοφορεί ελεύθερα και στο διαδίκτυο.

Για τις ανάγκες της ταινίες ράφτηκαν πάνω από 3.000 κοστούμια εποχής, απασχολήθηκε τεράστιος αριθμός κομπάρσος και τεχνικών για τα εφέ ενώ η παραγωγή έψαξε και βρήκε το γνήσιο τρένο που μετέφερε τότε τους Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, συγκεντρώνοντας κάθε βαγόνι από διάφορα σημεία της Ελλάδας και ανακατασκευάζοντας το ως “λειτουργικό” για τις ανάγκες των σκηνών.

Οι συντελεστές της ταινίας ομολογούν οτι τέτοια παραγωγή δεν έχει ξαναγίνει μόνο που κανείς δεν μας αναφέρει πόσο τελικά στοίχισε. Αυτό βέβαια δεν είναι τελικά και τόσο ενδιαφέρον όσο η προπαγάνδα που επιχειρεί να περάσει η ταινία στους θεατές.
Στην ταινία υπάρχουν δύο βασικά σημεία που αποτελούν πρόκληση ενάντια στην Ιστορία και στην επίσημη θρησκεία μας τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.
Καταρχήν οι Εβραίοι παρουσιάζονται ως οι ήρωες του Αλβανικού Μετώπου ενώ για τους Έλληνες αναφέρεται ότι απλά πολέμησαν!
Για τους Έλληνες γίνεται μια φτωχή και εξευτελιστική αναφορά, όταν σε μια σκηνή ο πατέρας του Γιώργου, του Χριστιανού δηλαδή, του υπενθυμίζει ότι πολέμησε και αυτός στο Αλβανικό μέτωπο…
Η ταινία αναφέρεται στην Θεσσαλονίκη του 1942 και διηγείται μια ιστορία αγάπης μεταξύ Χριστιανού και Εβραίας μέσα από τα μάτια του Βασίλη Τσιτσάνη ο οποίος τότε ξεκίνησε την καριέρα του τραγουδώντας στο μικρό του ουζερί.
Ο έρωτας της Εσραίας, της πρωταγωνίστριας της ταινίας προχωράει με τον συμπρωταγωνιστή της Χριστιανό τον Γιώργο και η Εβραία δεν μπορεί παρά να ανακοινώσει στην οικογένεια της και στους φίλους της στην Εβραική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης ,ότι θα παντρευτεί αυτόν και μόνο αυτόν.
Στο άκουσμα της είδησης ότι θα παντρευτεί Χριστιανό, οι γονείς την αποκαλούν νεκρή, με τον εξής χαρακτηριστικό διάλογο:
13871656_685421164944139_2012235649_n
“Mην μας μιλήσεις, μην μας κοιτάξεις, είσαι για εμάς νεκρή και οι νεκροί ούτε μιλάνε ούτε κοιτάνε τους ζωντανούς”
Δείτε την χαρακτηριστική εικόνα με την αντίδραση των Εβραίων όταν μαθαίνουν ότι η κόρη τους θα παντρευτεί Χριστιανό
Τελικά η Εβραία δεν υποκύπτει στους αφορισμούς και τις κατάρες γονιών και φίλων.. και προχωράει τον έρωτα της με τον Γιώργο ο οποίος της βγάζει ελληνική ταυτότητα και την φιλοξενεί στο σπίτι του αφεντικού, στο σπίτι του Βασίλη Τσιτσάνη.
Η ταινία στο τέλος,παίρνει μια απρόσμενη τροπή καθώς η Εβραία ενώ έχει πάει κρυφά με τον Γιώργο, να δουν τους γονείς της για μια τελευταία φορά πριν μπουν στο τρένο των Ναζί,τον παρατάει και τρέχει στην αγκαλιά των γονιών της.
Αναχωρεί μαζί τους πετώντας στα σκουπίδια και τον έρωτα τους και όλες τις θυσίες του Γιώργου για να παραμείνουν μαζί. Με λίγα λόγια πάνω από όλα μπαίνουν οι Εβραίοι ακόμα και πάνω από την αγάπη..!
http://www.makeleio.gr/693904-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης