Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ" ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ Σενάρια «πολέμου των άστρων»: Η NORAD επιστρέφει στα βραχώδη όρη - Ρώσος Ακαδημαϊκός: "Να κτυπήσουμε Yellowstone και ρήγμα Αγίου Ανδρέα"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ" ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ
Σενάρια «πολέμου των άστρων»: Η NORAD επιστρέφει στα βραχώδη όρη - Ρώσος Ακαδημαϊκός: "Να κτυπήσουμε Yellowstone και ρήγμα Αγίου Ανδρέα"Το 2001 ήταν η χρονιά που  οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν από την συμφωνία των βαλλιστικών πυραύλων ABM Treaty. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν η δημιουργία ναυτικών και χερσαίων θέσεων του συστήματος AEGIS ικανό να αναχαιτίζει βαλλιστικά βλήματα με εμβέλεια έως 5.500 χλμ.
Επιπρόσθετα δημιουργήθηκε μια νέα γενιά αναχαιτιστικών πυραύλων σε βάσεις σε σιλό (GBI) σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο ραντάρ συμπεριλαμβανομένου και του τεράστιου SBX το οποίο βρίσκεται σε θαλάσσια εξέδρα, ενώ ταυτόχρονα το σύστημα ξεκίνησε να εγκαθίσταται σε περιοχές όπου τα αμερικανικά ραντάρ δεν καλύπτουν επαρκώς όπως η Ν. Κορέα για τον έλεγχο περιοχών όπως η Σιβηρία ή η ρωσική άπω ανατολή όπου οι ρωσικοί βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύονται και βρίσκονται σε πιο κρίσιμο σημείο της πτήσης τους αυτό της ανόδου.
Στις 12 Απριλίου οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις εντόπισαν ένα νέο σύμπλεγμα δορυφόρων ηλεκτρονικής αναγνώρισης σε τροχιά παραλλαγμένων σε «διαστημικά σκουπίδια»!
Όπως ανέφερε, η υπηρεσία του εντόπισε δορυφόρους υποκλοπών τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών οι οποίοι είχαν παραλλαχτεί ώστε να φαίνονται ως διαστημικά σκουπίδια δηλαδή ως τμήματα πυραυλικών φορέων δορυφόρων ή παλιοί δορυφόροι οι οποίοι θεωρητικά βρίσκονταν εκτός λειτουργίας λόγω εξάντλησης του ορίου επιχειρησιακής τους ζωής.
«Το συγκεκριμένο σύμπλεγμα δημιουργήθηκε για να πραγματοποιεί παρακολούθηση των επικοινωνιών των βάσεων πυραύλων που βρίσκονται εντός της ρωσικής επικράτειας» δήλωσε σχετικά ο Oleg Maidanovich διοικητής του αεροδιαστημικού σώματος.
Αν και ο ίδιος δεν διευκρίνισε σε ποια χώρα ανήκουν οι συγκεκριμένοι δορυφόροι εντούτοις ο Igor Korotchenko,  διευθυντής του περιοδικού National Defense δήλωσε στο ITAR-TASS ότι πρόκειται για τις ΗΠΑ.
«Προφανώς μιλάμε για τις ΗΠΑ. Αυτές κατέχουν τέτοιου είδους δορυφόρους ειδικότερα της σειράς ‘Ferret-D’, οι οποίοι καταγράφουν την υψηλότερη κλίμακα συχνοτήτων του Η/Μ φάσματος εκεί όπου πραγματοποιείται μεγάλο μέρος της κατεύθυνσης, εντοπισμού, και άμυνας κατά των βαδιστικών πυραύλων».
Έχοντας τα παραπάνω κατά νου η Ρωσία έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην ανάπτυξη νέων ICBM όπως και στην βελτίωση των αντιβαλλιστικών της δυνατοτήτων μέσω της ένταξης σε υπηρεσία των συστημάτων S-400 και S-500.
Αν και τα S-400 ήδη έχουν ενταχθεί σε υπηρεσία οι δοκιμές συνεχίζονται με την ανάπτυξη ενός πυραύλου του συστήματος ο οποίος θα είναι ικανός να αναχαιτίζει στόχους σχεδόν στα κράσπεδα του διαστήματος.
Ταυτόχρονα συνεχίζεται η εξέλιξη των S-500 τα οποία θα δουλέψουν παράλληλα με το νέο αντιβαλλιστικό σύστημα ABM A-235 με το 2017 να είναι το έτος της επιχειρησιακής τους ένταξης.
Στην Ρωσία όμως οι εργασίες συνεχίζονται έτσι ώστε να διασφαλίζεται η συνεχής ροή πληροφοριών στρατηγικής φύσης. Σύμφωνα με τον Anatoly Savin τον επιστημονικό διευθυντή της JSC Almaz-Antey «ένα νέο σύστημα στρατηγικής αναγνώρισης σε τροχιά έχει δημιουργηθεί το οποίο επιτηρεί συνεχώς τις κινήσεις των αμερικανικών αεροπλανοφόρων όπως και των πυρηνοκίνητων υποβρυχίων» χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες  λεπτομέρειες προσθέτοντας μόνο πως:  «Ξεκινήσαμε κυριολεκτικά να έχουμε όλους του ωκεανούς υπό σταθερή επιτήρηση».
Επιπρόσθετα η Ρωσία και για να διασφαλίσει κάθε πιθανό «τυφλό» τομέα της πρόκειται να ξεκινήσει την εγκατάσταση νέων αυτόνομων σταθμών ραντάρ (RLS) στην περιοχή της Αρκτικής.
Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν να σκάβουν… ξανά
Από την πλευρά τους οι ΗΠΑ φαίνεται πως επιστρέφουν σε εγκαταστάσεις που είχαν εγκαταλείψει. Η οροσειρά  Cheyenne είναι ένα από αυτά. Κάποτε στον ψυχρό πόλεμο ήταν το μόνο μέρος βαθιά χωμένο κάτω από τα Βραχώδη Όρη που μπορούσε να αντέξει ένα πυρηνικό πλήγμα παρόλη την έντασή του.
Ήταν έδρα της NORAD από όπου πραγματοποιείτο ο έλεγχος για επερχόμενους βαλλιστικούς πυραύλους αλλά και το στρατιωτικό κέντρο διοίκησης των ΗΠΑ σε περίπτωση ενός πολέμου με την τότε ΕΣΣΔ. Η βάση που έκλεισε 10 πριν όταν το ενδεχόμενο μιας σύγκρουσης με τη Ρωσία φάνταζε τόσο απόμακρο ενεργοποιήθηκε ξανά την περασμένη εβδομάδα καθώς και ύστερα από ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου έγινε γνωστό ότι το βουνό Cheyenne θα αποτελέσει για άλλη μια φορά το κέντρο για ελέγχου έγκαιρης προειδοποίησης της βόρειας Αμερικής από οποιαδήποτε απειλή είτε αεροπορική είτε πυραυλική.
Η βάση θαμμένη κυριολεκτικά κάτω από το βουνό προστατεύεται από οποιαδήποτε Η/Μ παρενέργεια από πυρηνική έκρηξη προφυλάσσοντας έτσι όλους τους υπολογιστές και όλα τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Κάτι που μόνο η φύση μπορούσε να κάνει με τόση τελειότητα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ναύαρχος William Gortney διοικητής της NORAD.
Τι θα γίνει σε μια απευκταία περίπτωση που υπάρξει πυρηνική ανταλλαγή μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας;
Ο Γάλλος δημοσιογράφος του portal Europesolidaire Jean-Paul Baquiast λέει σχετικά: Ένας πυρηνικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τις ΗΠΑ αφήνοντας Ρωσία και Κίνα σε κλάπως καλύτερη θέση.
Η άποψη αυτή του Γάλλου δημοσιογράφου έρχεται λίγο μετά τα δημοσιεύματα για ενδεχόμενο πρώτο πυρηνικό κτύπημα των ΗΠΑ στη Ρωσία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο σκεπτικισμός για ένα τέτοιο ενδεχόμενο αναφέρεται στον νέο επικεφαλής της διοίκησης παγκόσμιας κρούσης (Global Strike Command) της αμερικανικής Αεροπορίας πτέραρχο Robin Rand ο οποίος είναι της «σχολής» του πτεράρχου Curtis LeMay ο οποίος το 1949 είχε ετοιμάσει ένα σχέδιο για την προετοιμασία μιας προληπτικής επίθεσης εναντίον της τότες ΕΣΣΔ. Όπως αναφέρει ο Γάλλος δημοσιογράφος οι ΗΠΑ και εξαιτίας της αδυναμίας τους να καθυποτάξουν στρατιωτικά τη Ρωσία στις συμβατικές δυνάμεις οι Αμερικανοί πολιτικοί ενδέχεται να επιχειρήσουν μια πρώτη πυρηνική κρούση από την οποία ζημιωμένες όμως θα βγουν οι ίδιες.
«Η πιθανότητα οι ΗΠΑ να καταστρέψουν τη Ρωσία χωρίς επιπτώσεις για τις ίδιες είναι πολύ μικρή», αναφέρει ο Baquiast για να προσθέσει: «Παρόλα αυτά ακόμη και το υψηλών δυνατοτήτων S-500 θα είναι αδύνατο να προστατέψει πλήρως τη Ρωσία από μια μαζική πυραυλική επίθεση από τα αμερικανικά υποβρύχια.
Σε αντίποινα η Ρωσία θα πραγματοποιήσει και αυτή το δικό της κτύπημα εκτοξεύοντας πυραύλους κοντά στις ακτές των ΗΠΑ. Και αν οι αμερικανοί καταφέρουν να κτυπήσουν ένα μόνο κομμάτι της Ρωσίας εξαιτίας της μεγάλης της έκτασης η Ρωσία θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τις ΗΠΑ».
Ρώσος Ακαδημαϊκός: «Να κτυπήσουμε Yellowstone και ρήγμα του Αγίου Ανδρέα»
Εκτός όμως από λένα μαζικό πυρηνικό πλήγμα υπάρχουν και άλλοι τρόποι με στοχευμένα πλήγματα να πληγούν καίρια οι ΗΠΑ όπως αναφέρει ο Konstantin Sivkov πρόεδρος της Ακαδημίας «Γεωπολιτικών προβλημάτων».
Αρκεί να κτυπήσεις σε δύο τοποθεσίες που οι ΗΠΑ τρέμουν: Το τεράστιο ηφαίστειο  του Yellowstone στο Γουαϊόμινγκ και το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια. Στο άρθρο του ο Sivkov δικαιολογεί ένα προληπτικό κτύπημα κατά των ΗΠΑ με το σκεπτικό ότι το ΝΑΤΟ έχει μετακινήσει τα σύνορα προς την κατεύθυνση της Ρωσίας.
Η ρίψη πυρηνικών κεφαλών σε μια ή και στις δύο αυτές τοποθεσίες θα προκαλέσουν τόσο την έκρηξη του ηφαιστείου όσο και την πρόκληση καταστροφικού σεισμού που με τη σειρά τους θα πυροδοτήσουν μια αλυσιδωτή αντίδραση γεωλογικών γεγονότων που θα καταστρέψουν τις μεσοδυτικές και δυτικές ΗΠΑ, θα προκαλέσουν εκατόμβη θυμάτων ενώ θα βυθίσουν όλη την βόρεια Αμερική σε ένα πρωτοφανή χειμώνα καταστρέφοντας κάθε 

υποδομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης