Εις κάθε Έλληνα το γένος και την παιδείαν "Οἱ δὲ τῶν παίδων διδάσκαλοι ἀνοιγέτωσαν μὲν τὰ διδασκαλεῖα μὴ πρότερον ἡλίου ἀνιόντος, κλειέτωσαν δὲ πρὸ ἡλίου δύνοντος. καὶ μὴ ἐξέστω τοῖς ὑπὲρ τὴν τῶν -παίδων ἡλικίαν οὖσιν εἰσιέναι τῶν παίδων ἔνδον ὄντων, ἐὰν μὴ υἱὸς διδασκάλου ἢ ἀδελφὸς ἢ θυγατρὸς ἀνήρ· ἐὰν δέ τις παρὰ ταῦτ᾽ εἰσίῃ, θανάτῳ ζημιούσθω." Αισχίνης κατά Τιμάρχου παρ.12...- Έτος ιδρύσεως 2006

Ου πάντα τοις πάσι ρητά.

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

δεν μπορούν να ειπωθούν όλα σε όλους

το πως θα Ελευθερώσουμε την Ελλάδα

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Οι Εβραίοι απαιτούν «ανοικτά σύνορα» για τους μετανάστες στις ΗΠΑ, αλλά χρησιμοποιούν τεστ DNA για να κρατήσουν το Ισραήλ «φυλετικά καθαρό»

 Η συντριπτική πλειοψηφία των Εβραίων στην Αμερική απαιτεί την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και την «μεταρρύθμιση της μεταναστευτική πολιτικής»,όμως την ίδια στιγμή υποστηρίζει υποκριτικά το Ισραήλ το οποίο χρησιμοποιεί τώρα τεστ DNA στους μετανάστες, προκειμένου να κρατήσει το εβραϊκό κράτος «φυλετικά καθαρό». Στις αρχές του Σεπτεμβρίου, σχεδόν 1.300 ραβίνοι και ένας αριθμός από ψάλτες από όλα τα ρεύματα του Αμερικανικού Ιουδαϊσμού ενώθηκαν για να ζητήσουν από το Αμερικάνικο Κογκρέσο να περάσει μια συνολική μεταρρύθμιση για την μετανάστευση.


Σε επιστολή που απέστειλαν προς το Κογκρέσο, την οποία επίσης δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους, οι ραβίνοι, δήλωσαν ότι η μεταρρύθμιση σχετικά με την μετανάστευση είναι «σύμφωνη με τις «Μεγάλες Ιουδαϊκές Άγιες Μέρες» που ζητούν «ένα πνεύμα αυτο -εξέτασης ως άτομα και ως κοινωνία».


Το έγγραφο υπεγράφη από κορυφαίους Ιουδαίους κληρικούς του Μεταρρυθμισμένου, του Συντηρητικού, του Ορθόδοξου και του Ανασυγκροτημένου Ιουδαϊσμού οι οποίοι απηύθυναν έκκληση για μια «μεταρρύθμιση της μετανάστευσης βασιζόμενη στην κοινή λογική» ώστε να αντικατοπτρίζει μια «κοινή δέσμευση για μια πορεία προς την υπηκοότητα, τη βελτίωση των πολιτικών της οικογενειακής επανένωσης, την ανθρώπινη και αποτελεσματική ασφάλεια των συνόρων, την λογική πολιτική των θεωρήσεων (visa) των εργαζομένων και τις κατευθύνσεις για τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο».


Η επιστολή προχωράει στο να πει ότι η ιστορία των Εβραίων «σε συνδυασμό με την πλέον συχνά επαναλαμβανόμενη βιβλική εντολή να αγαπούμε τον ξένο εμπνέει την συνηγορία μας για τη μεταρρύθμιση της μετανάστευσης ...».
 
H Sammie Moshenberg, δίνει τον κομμουνιστικό χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας υπέρ των μεταναστών στην Ουάσιγκτον
Αυτή δεν είναι η μοναδική τέτοιους είδους δήλωση από την οργανωμένη εβραϊκή κοινότητα στην Αμερική. Πριν λίγες εβδομάδες, η διευθύντρια εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου των Εβραίων Γυναικών, με έδρα την Ουάσιγκτον, Sammie Moshenberg, ήταν ανάμεσα σε περισσότερους από 100 ακτιβιστές που συνελήφθησαν για «κατάληψη» σε μια φιλο – μεταναστευτική διαμαρτυρία στο κτίριο του Αμερικάνικου Καπιτωλίου.


Η American Jewish Congress (AJC), η μεγαλύτερη εβραϊκή οργάνωση στην Αμερική, έχει μια ειδική ομάδα υποστήριξης που έχει συσταθεί για την προώθηση της «μεταρρύθμισης της μετανάστευσης».


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της AJC που είναι αφιερωμένη ειδικά για την προώθηση της μη λευκής μετανάστευσης στην Αμερική, αυτή η εβραϊκή οργάνωση υπερηφανεύεται ότι «προωθεί μια δίκαιη και σωστή μεταναστευτική πολιτική σύμφωνη με τη θέση μας ότι μια ισχυρή Αμερική είναι ζωτικής σημασίας για την παγκόσμια ελευθερία και την ασφάλεια».


«Οι εθνικές συγκρούσεις για τη μετανάστευση υπονομεύουν τη δύναμη της Αμερικής και την δέσμευση της χώρας μας στις δημοκρατικές και ανθρωπιστικές αξίες. Με την κοινή μας εμπειρία για τη μετανάστευση, ο Εβραϊκός λαός κατανοεί ότι η προάσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών είναι ζωτικής σημασίας για μια ισχυρή Αμερική», λέει η AJC.


Ένα άρθρο στην εβραϊκή εφημερίδα, Daily Forward, έγραψε «Οι Εβραίοι Ενωμένοι  Πίσω από την Προώθηση για την Μεταρρύθμιση της Μετανάστευσης» και σημαντικά πρόσθεσε ότι «Η Ηθική και η Ιδιοτέλεια Οδηγούν σε μια Ασυνήθιστη Πανεθνική Προσπάθεια».


Το άρθρο της Daily Forward λέει ότι εκείνοι "που οδηγούν μια ενεργό ώθηση για το νομοσχέδιο μεταρρύθμισης της μεταναστευτικής πολιτικής το οποίο θα προσφέρει μια πορεία προς την υπηκοότητα για κάποιους από τα 11 εκατομμύρια αλλοδαπούς που δεν έχουν νόμιμα χαρτιά, περιλαμβάνει εβραϊκές οργανώσεις όπως την ‘Hebrew Immigrant Aid Societyτην ‘American Jewish Committeeτην γνωστή ‘Anti-Defamation Leagueτο ‘Jewish Council for Public Affairsτην ‘Bend the Arc and the National Council of Jewish Women’.


«Η ψηφοφορία της Γερουσίας και ο ακόμα πιο δύσκολος αγώνας που θα ακολουθήσει στην ελεγχόμενη από τους Ρεπουμπλικάνους Βουλή - αποτελεί την εκπλήρωση μιας συνεχούς εκστρατείας από την εβραϊκή κοινότητα για τη μεταρρύθμιση της μετανάστευσης, η οποία έχει δημιουργήσει δυναμική κατά την τελευταία δεκαετία.


Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μιας οργάνωσης που ονομάζεται Κοινωνία Ενίσχυσης Εβραίων Μεταναστών (Hebrew Immigrant Aid Society HIAS) που παλαιότερα προωθούσε την εβραϊκή μετανάστευση, αλλά τώρα προωθεί κάθε είδους μη λευκής μετανάστευσης στην Αμερική, Mark Hetfield, είπε στην Daily Forward ότι οι Εβραίοι προωθούν την μετανάστευση επειδή αυτή αποτελεί για αυτούς θέμα «στρατηγικού ενδιαφέροντος».


«Είναι ένα ηθικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HIAS. Αλλά γρήγορα πρόσθεσε, «Είναι προς το στρατηγικό μας συμφέρον».


Ωστόσο, στο Ισραήλ, το οποίο όλες αυτές οι εβραϊκές οργανώσεις και τα άτομα που αναφέρονται παραπάνω υποστηρίζουν φανατικά – προωθείται μία μεταναστευτική πολιτική που είναι ακριβώς αντίθετη.


Η μεταναστευτική πολιτική του «Νόμου της Επιστροφής» του Ισραήλ, στην πραγματικότητα βασίζεται στους ναζιστικούς φυλετικούς νόμους της Νυρεμβέργης, η οποία ορίζει ως Εβραίο, ως τον καθένα με δύο ή περισσότερους Εβραίους παππούδες.


Αυτός ο νόμος της επιστροφής δεν βασίζεται στη θρησκεία - γιατί οι Εβραίοι άθεοι επίσης πληρούν τις προϋποθέσεις για εγκατάσταση στο Ισραήλ. Δεν χρειάζεται να είναι πιστοί στον Ιουδαϊσμό Εβραίοι για να έρθουν στο Ισραήλ - το μόνο που πρέπει να έχουν είναι η βιολογική εβραϊκή καταγωγή.


Επιπλέον, είναι παράνομο για τους Εβραίους να παντρευτούν μη Εβραίους στο Ισραήλ - άλλη μια άμεση μεταφορά από τους ναζιστικούς νόμους που αφορούν τη φυλή.


Το Ισραήλ έχει επίσης μια πολιτική μηδενικής ανοχής για τους αιτούντες άσυλο.Έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα συγκέντρωσης στα οποία οι χιλιάδες Αφρικανοί μαντρώνονται για να απελαθούν και πιο πρόσφατα, το εβραϊκό κράτος ανακοίνωσε ότι θα απελάσει όλους τους Αφρικανούς στην Ουγκάντα​​, ασχέτως από ποια χώρα  προήλθαν.


Ισραηλινό στρατόπεδο συγκέντρωση στο νότιο Ισραήλ, που έχει συσταθεί για να κρατήσει Αφρικανούς αιτούντες άσυλο.


Τελευταία, το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ξεκινήσει να κάνει στους μετανάστες τεστ για το εβραϊκό DNA πριν τους επιτραπεί να εγκατασταθούν στο Ισραήλ. Αυτή η σημαντική κίνηση (επειδή επιβεβαιώνει μια βιολογική βάση του Ιουδαϊσμού) προέκυψε  λόγω της ανησυχίας στο Ισραήλ μήπως μη Εβραίοι εισέρχονται στο Ισραήλ από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.


Το Ισραήλ, ως εκ τούτου, έχει μια μεταναστευτική πολιτική με εντελώς φυλετικά/ρατσιστικά κριτήρια και μόνο στους ανθρώπους βιολογικής εβραϊκής καταγωγής επιτρέπει να μεταναστεύσουν σε αυτό το έθνος.


Αυτή η πολιτική είναι ακριβώς αντίθετη με τη θέση που έλαβαν οι εβραϊκές οργανώσεις στην Αμερική και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά αυτές οι ίδιες εβραϊκές οργανώσεις θα υπερασπιστούν το Ισραήλ μέχρις εσχάτων.


Και για να λέμε απλά τα πράγματα: Αν η Αμερική ή οποιαδήποτε χώρα πάνω στο θέμα της μετανάστευσης, αποφασίσει να υιοθετήσει μια πολιτική βασιζόμενη σε φυλετικά κριτήρια και να ελέγχει το DNA των πιθανών μεταναστών πριν τους επιτραπεί να εγκατασταθούν, οι εβραϊκές οργανώσεις θα ξεσηκωθούν φωνάζοντας για «ναζί» και «ολοκαυτώματα»...


Ωστόσο, το Ισραήλ μπορεί να υιοθετεί τέτοιες πολιτικές, χωρίς κανένας να ενοχλείται και να φωνάζει. Μάλιστα, αυτές οι ίδιες εβραϊκές οργανώσεις που ζητούν «ανοικτά σύνορα» θα υποστηρίξουν φανατικά «το δικαίωμα το Ισραήλ να είναι ένα εβραϊκό κράτος».


Το ερώτημα που τίθεται είναι: Γιατί οι Εβραίοι προωθούν τη μη λευκή μετανάστευση στα ευρωπαϊκά έθνη, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν πολιτικές μετανάστευσης στο Ισραήλ που βασίζονται στην φυλή;


Το άρθρο αυτό έχει εξαχθεί από το υπό έκδοση βιβλίο «Η πτώση της Ιερουσαλήμ: Ρώμη, Εβραίοι και η Προέλευση του Εβραϊκού Ρατσισμού» (The Fall of Jerusalem: Rome, Jews, and the Origins of Jewish Racism) του Βρετανού συγγραφέα ArthurKemp.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Γενιά της Ταυτότητας

Η Γενιά της ΤαυτότηταςEίμαστε η γενιά της ταυτότητας. Είμαστε η γενιά που μας σκοτώνουν γιατί κοιτάξαμε το λάθος πρόσωπο. Γιατί αρνηθήκαμε σε κάποιον ένα τσιγάρο ή γιατί είχαμε μια συμπεριφόρα που ενόχλησε κάποιον. Είμαστε η γενιά της εθνικής διασπασής της συνολικής αποτυχίας της συνύπαρξης, και της αναγκαστικής ανάμιξης των φυλών. Είμαστε η γενιά που τιμωρείτε διπλά. Καταδικασμένη να πληρώσει σε ένα κοινωνικο σύστημα που είναι τόσο γενναιόδορο με τους ξένους και που έγινε τόσο δυσβάσταχτο για το δικό μας λαό. Η γενιά μας είναι τα θύματα της γενιάς του Πολυτεχνείου που διοίκησε, μετατρέποντας τις σοσιαλιστικές της ιδέες σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπουλώντας τον λαό και την πατρίδα. Απορρίπτουμε τα βιβλία της ιστορίας σας, για να ανακτήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις μέσα απο τις ηρωικές πράξεις των προγώνων μας που διαγράφετε για να προβάλετε "ολοκαυτώματα" ξένων λαών. Δέν πιστεύουμε πλέον οτι ο Yusuf (αραβικό όνομα) είναι αδελφός μας. Έχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε ένα "Παγκόσμιο χωριό" και στην "Οικογένεια του ανθρώπου" Ανακαλύψαμε ότι έχουμε ρίζες, καταγωγή και ως εκ τούτου έχουμε ένα μέλλον. Η κληρονομιά μας είναι η γή μας, το αίμα μας, η ταυτότητα μας. Είμαστε οι κληρονόμοι του δικού μας μέλλοντος. Κλείσαμε τις τηλεόρασεις για να επιλέξουμε τι να δούμε και τι να διαβάσουμε, για να βγούμε στους δρόμους, να ζωγραφίσουμε τα συνθήματα μας στους τοίχους, να φωνάξουμε απο τα μεγάφωνα εναντίον της διευθαρμένης εξουσίας. Να σηκώσουμε τις σημαίες μας με το Λάμδα ψηλά. Το Λάμδα , που ήταν ζωγραφισμένο στις ασπίδες των περήφανων Σπαρτιατών προγόνων μας! Είναι το συμβολό μας. Δεν υποχωρούμε και δεν ενδίδουμε, κουραστήκαμε και βαρεθήκαμε απο την δειλία σας. Είστε απο τα χρόνια της μεταπολιτευτικής ευημερίας,της μίζας και της κομματοκρατίας, του SOS "Ρατσισμός" και της "ποικιλομορφίας" της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της μιας σακούλας πλαστικά τρόφιμα απο τα Lidl. Eίμαστε η γένια με πάνω απο 50% ανεργία κοινωνικό χρέος , πολυπολιτισμική κατάρρευση και μια έκρηξη του αντιλευκού ρατσισμού. Είμαστε η γενιά με διαλυμένες οικογένειες, αυτοκτονίες και χρέη στο "κοινωνικό" σας κράτος και στίς τράπεζες της δημοκρατίας σας Δέν θα μάς εξαγοράσετε με ένα συγκαταβατικό πολιτικάντικο βλέμμα, με μια αμειβόμενη απο το κράτος εργασία της μιζέριας και ένα ελαφρύ κτύπημα στον ώμο. Δέν χρειαζόμαστε την δική σας πολιτική για την Ελλάδα.Η Ελλάδα είναι η πολιτική μας. Είμαστε απο το χτές, είμαστε απο το αύριο...Είμαστε η Γενιά της Ταυτότητας. Κείμενο απο την Γαλλική Γενιά της Ταυτότητας, προσαρμοσμένο με παρεμβάσεις στα Ελληνικά δεδομένα, απο μπλόγκ "απόρρητο" Όσους μπλόγκερ εμπνέει ας το ανεβάσουν.
http://wwwaporrito.blogspot.gr/

ΚΙΚΕΡΩΝ

Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλές, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας... γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγώτερο τρομακτικός

Τὸ καθῆκον μας : Περικλής Γιαννόπουλος , επίκαιρος όσο ποτέ

«Δὲν θὰ κρίνετε Σεῖς οἱ Φράγκοι -τὰ χθεσινὰ Ἀγριογούρουνα- Ἐμᾶς, ἀλλ᾿ Ἐμεῖς θὰ κρίνωμε Σᾶς καὶ τὸν Πολιτισμόν σας.»
Ἡμεῖς οἱ Ἰδεολόγοι εἴμεθα οἱ πνευματικοὶ πατέρες τοῦ λαοῦ. Ἡμεῖς εἴμεθα οἱ πραγματικοὶ ποιμένες αὐτοῦ. Ἡμεῖς κρατοῦμεν εἰς τὰ χέρια μας, τὴν ψυχήν του, τὴν καρδιά του, τὸ πνεῦμά του. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν διαφθείρομεν ἔως τὸ κόκκαλον. Ἡμεῖς ἐὰν θέλωμεν τὸν ναρώνομεν, τὸν ἀρρωσταίνομεν, τὸν πεθαίνομεν, τοῦ κόπτομεν κάθε καλόν, κάθε χαράν. Ἡμεῖς ἂν θέλωμεν τὸν βοηθοῦμεν ν᾿ ἀνθίσῃ περίφημα, νὰ εἶνε παραδειγματικός, θαυμάσιος. Οὔτε ὁ Δηλιγιάννης, οὔτε ὁ Τρικούπης, οὔτε κανεὶς ἄλλος πταίει, δι᾿ ὅ,τι ἔγινε, δι᾿ ὅ,τι γίνεται. Πταίουν μόνον, κυρίως, πρῶτοι, οἱ ἄνθρωποι τοῦ πνεύματος, καὶ ἡμᾶς βαρύνει ὁλόκληρος ἡ εὐθύνη της σήμερον, ἡ φοβερὰ εὐθύνη τῆς αὔριον ὁλόκληρος.

"Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης".-Όμηρος

8 - Φεβρουαρίου 2005

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης"

Ψαρούδα-Μπενάκη πρός Κάρολο... Παπούλια.

Η Αποκρυπτογράφηση της δήλωσης