Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΤΖΕΝΤΑ 21- ΗΠΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ «ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ

Περισσότερες αμερικανικές πόλεις μετά από την Νέα Υόρκη ετοιμάζονται να αναπτύξουν "μικρο-διαμερίσματα" τόσο μικρά όσο 20 τετραγωνικά μέτρα, επιτρέποντας στους αξιωματούχους της πόλης να κερδίσουν περισσότερα φορολογικά έσοδα και τον έλεγχο εις βάρος της ψυχικής υγείας των κατοίκων τους ».

Στο Όστιν, του Τέξας, οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών εργάζονται αυτή την περίοδο με το συμβούλιο πόλεων για να τροποποιήσουν τους κανονισμούς ζωνών επιτρέποντας στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν περισσότερα διαμερίσματα φέρετρα, τα οποία θα επιτρέψουν στην πόλη την διεύρυνση της φορολογικής βάσης και την προώθηση της εξάρτησης από τις δημόσιες συγκοινωνίες που επιδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από τους φορολογούμενους.
Οι μονάδες αυτές κυμαίνονται σε μέγεθος 20-28 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνουν ένα σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο, ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης και κουζίνα.
Ομως ποιό είναι το τυπικό ενοίκιο για το διαμέρισμα φέρετρο; Οι υπάρχουσες πολύ μικρές μονάδες στη Νέα Υόρκη και το Ώστιν ξεκινούν σε περίπου 1.000 δολάρια το μήνα και από εκεί και πέρα ανεβαίνουν στα ύψη.
Οι ψυχίατροι προειδοποιούν ότι αυτές οι μικρο-μονάδες μπορεί να οδηγήσουν σε κλειστοφοβία, ενδοοικογενειακή βία ακόμη και αλκοολισμό.
Οι πράσινες πόλεις που πυροδοτούν την ανάπτυξη των διαμερισμάτων φέρετρων απορρέουν εν μέρει από τη διευρυμένη φορολογική βάση που προκύπτει από την συσκευασία όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων εντός των ορίων της πόλης.
Και επειδή ο χώρος στάθμευσης είναι ήδη δυσεύρετος στις αστικές περιοχές, οι δημοτικοί εκπρόσωποι που προσπαθούν να εκτελέσουν το πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξης της Ατζέντα 21 των Ηνωμένων Εθνών θα εκμεταλλευτούν την αυξανόμενη πυκνότητα του πληθυσμού για να απαιτήσουν την ανάπτυξη των ακριβών και ανεπαρκών δημόσιων σιδηροδρομικών συστημάτων που αυξάνουν τον κεντρικό έλεγχο της κυβέρνησης, μειώνοντας επίσης τη χρήση των ιδιωτικών μεταφορών.
Η Ατζέντα 21 όπως έχουμε πεί από την Αθέατη γνώση, υπογράφηκε το 1992 από τον Τζώρτζ Μπούς και αργότερα σταδιακά από τον Μπιλ Κλίντον στο Ρίο ντε Τζανέιρο από 178 αρχηγούς κρατών, όταν στην Ελλάδα ήταν πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Το πρόγραμμα της Ατζέντα 21 είναι βασισμένο στον κοινοτισμό, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση να λάβει τελικά τον έλεγχο όλης της χρήσης της γης, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο λήψης αποφάσεων στα χέρια των ιδιοκτητών ακινήτων.
Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι δεν είναι καλοί διαχειριστές της γης τους και η κυβέρνηση θα κάνει μια καλύτερη δουλειά, αν είναι υπό έλεγχο.
Τα πειράματα της Λευκής Αδελφότητας επάνω στους ανθρώπους ξεκινούν πάντα από τις ΗΠΑ και εξαπλώνονται σαν καρκίνος σε όλα τα υπόλοιπα κράτη συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης με διαφορετικές Ατζέντες 21 για κάθε κράτος.
Στην Ελλάδα, πληρώνουμε στην ΔΕΗ το ειδικο τελος μειωσης εκπομπων αεριων ρυπων, τον ΕΝΦΙΑ και πολλούς άλλους φόρους οι οποίοι επιβάλλονται σε κάθε υπόδουλη κυβέρνηση ανεξαιρέτως κόμματος και ιδεολογίας.
Η μεσαία τάξη είναι το πρόβλημα, και πρέπει να εξαλειφθεί. Θα δούμε και στην ελλάδα να χτίζονται παρόμοιες κατοικίες οι οποίες θα είναι στην κυριολεξία "οικολογικά πράσινα φέρετρα" σε ελάχιστα τετραγωνικά που θα ζούμε σε αυτά με την προυπόθεση ότι θα πρέπει να δεχτούμε το χάραγμα.
http://www.katohika.gr/2014/09/agenda-21-diamerismata-feretra-gia-tin-mesaia-taksi.html

οποιος ενδιαφερεται να ψαξει γιατι τετοιες "προτασεις" εφαρμοζονται δεκαετιες τωρα στο χονγκ κονγκ, και στο τοκυο ας γκουγκλαρει για εικονες capsule hotels στο τοκυο, επισης chungking mansions hong kong hostel θα παθετε σοκ.
laonikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου